«
  1. Anasayfa
  2. Eğitim
  3. Türkiye Finans’tan Cumhuriyetimizin 99. Yıldönümünde 99 Çocuğa Eğitim Desteği

Türkiye Finans’tan Cumhuriyetimizin 99. Yıldönümünde 99 Çocuğa Eğitim Desteği

turkiye-finanstan-cumhuriyetimizin-99-yildonumunde-99-cocuga-egitim-destegi.jpg

Türkiye Finans, Cumhuriyet’in 99. yılına özel dijital bir projeye imza atıyor. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir” sözlerinden ilham alarak bir yazı karakteri tasarlayan ve sosyal medya üzerinden #karakterimbağımsızlık hareketini başlatan kurum, bu hareketin pozitif etkisini arttırmak amacıyla Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na bağışta bulunarak Cumhuriyetin 99. yıldönümünde 99 çocuğun nitelikli eğitimle buluşmasına destek sağlıyor.

 

#karakterimbağımsızlık projesi için bir film de hazırlayan Türkiye Finans, bu proje ile Cumhuriyet’in ilelebet teminatının ülkemizin bağımsızlığı ve özgürlüğü ile mümkün olabileceğinin altını çiziyor.  

 

Türkiye Finans Katılım Bankası, Cumhuriyet’in 99. yılına özel Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir” sözlerinden ilham alarak bağımsızlığın yazı karakterini tasarladı. Şanlı Türk bayrağının göklerde dalgalanmasından esinlenerek oluşturulan yazı karakteri #karakterimbağımsızlık etiketi ile Instagram’da paylaşılırken; Türkiye Finans takipçilerini “bağımsızlığın yazı karakteri” ile tasarlanmış çıkartma ve GIF’lerle Cumhuriyet Bayramı coşkusunu paylaşmaya davet etti. 29 Ekim’e özel hazırlanan #karakterimbağımsızlık filmine Türkiye Finans’ın dijital mecraları üzerinden ulaşılabiliyor. Marka, Cumhuriyet’in 98. yılında da ülkemizin farklı illerinde çekimlerini gerçekleştirdiği bir filmle “Yolu Cumhuriyet’ten Geçenlerin” hikâyesini anlatmıştı.

 

Atatürk’ün ilelebet özgür ve bağımsız olmanın bir karakter meselesi olduğuna atıfta bulunan sözleri Türkiye Finans tarafından şöyle paylaşıldı: “Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir. Ben, milletimin ve büyük ecdadımın en kıymetli mirasından olan bağımsızlık aşkı ile yaratılmış bir adamım! Yaşayabilmek için mutlaka bağımsız bir milletin evladı kalmalıyım! Bu sebeple milli bağımsızlık, bence bir hayat meselesidir.

 

Türkiye Finans, 99. yılda 99 çocuğa destek oluyor!

Sosyal medyada #karakterimbağımsızlık hareketini başlatan Türkiye Finans, bu hareketin #karakterimbağımsızlık diyen nice nesillerin yetişmesine öncülük etmesi adına Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) aracılığıyla Cumhuriyet’imizin 99. yıldönümüne özel bağımsızlığın ve geleceğin teminatı olan 99 çocuğun eğitimine destek olacağını açıkladı. Geçen yıl da 98 çocuğun eğitimine destek olan marka, bu desteği gelenekselleştirmeyi hedefliyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Yıldız Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *