«
  1. Anasayfa
  2. Magazin
  3. Tûba Büyüküstün ve Halit Ergenç'li GAİN dizisi “Yarın Yokmuş Gibi" Times Meydanı'nda!

Tûba Büyüküstün ve Halit Ergenç'li GAİN dizisi “Yarın Yokmuş Gibi" Times Meydanı'nda!

tuba-buyukustun-ve-halit-ergencli-gain-dizisi-yarin-yokmus-gibi-times-meydaninda.jpg

Başrolünü Halit Ergenç ve Tûba Büyüküstün’ün paylaştığı “Yarın Yokmuş Gibi” dizisinin tanıtım videosu New York’un kalbinin attığı Times Meydanı’ndaki dev ekranda yayınlandı.

GAİN’in son dönemde yayına aldığı en iddialı yapımlardan “Yarın Yokmuş Gibi” dizisinin tanıtım videosu dünyanın en meşhur meydanı olarak bilinen Times Meydanı’ndaki dev ekranda yayınlandı. Başrolünü dünyaca ünlü oyuncular Tûba Büyüküstün ve Halit Ergenç’in paylaştığı diziden görüntüler New Yorklular tarafından ilgi ve merakla izlendi. 
“Yarın Yokmuş Gibi”, deneyimli gazeteci Hakan ve popüler oyuncu Manolya’nın bir röportaj vesilesiyle bir araya gelmelerini konu alıyor. İkili, birlikte geçirdikleri kısa ama yoğun zaman zarfında dürüst ve açık bir iletişim kurmanın yollarını ararken, önyargılarıyla yüzleşmek zorunda kalır ve böylece birbirilerine yaklaşımları da değişmeye başlar.

Dört bölümden oluşan dizinin yönetmen koltuğunda Zeynep Günay oturuyor. Yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, CB Medya imzalı “Yarın Yokmuş Gibi”, 2003 yapımı “Interview” filminden senarist Ekin Atalar tarafından diziye uyarlandı. 

“Yarın Yokmuş Gibi” tüm bölümleriyle sadece GAİN’de.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Yıldız Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *