Tivibu yarıyıl tatiline Nickelodeon ve birçok eğlenceli içerik ile giriyor

tivibu-yariyil-tatiline-nickelodeon-ve-bircok-eglenceli-icerik-ile-giriyor.jpg

tivibu-yariyil-tatiline-nickelodeon-ve-bircok-eglenceli-icerik-ile-giriyor.jpg

Türk Telekom’un TV platformu Tivibu, yarıyıl tatiline özel içeriklerle giriyor. Karnesini alan öğrencilerin severek takip edeceği birbirinden güzel animasyon filmleri Tivibu ile ekrana taşınıyor.  Platforma yeni eklenen dünyaca ünlü çocuk kanalı Nickelodeon ile birlikte, toplamda 13 çocuk kanalı ve Çocuk klasöründe yer alan 73 farklı seri içerikle Tivibu, çocuklara birbirinden eğlenceli seçenekler sunuyor. Yarıyıl tatiline özel ‘Her Güne Bir Animasyon’ kategorisinde ise Lego Filmi 2, Cinderella, 80 Günde Devri Alem gibi sevilen içerikler seyircilerle buluşuyor.

Türk Telekom’un televizyon platformu Tivibu, yarıyıl tatilinde çocuklara özel birçok yeni içeriği ekrana taşıyor. 1 Ocak itibarıyla Tivibu’ya eklenen dünyanın önde gelen çizgi film kanallarından Nickelodeon ile birlikte 8 Premium çocuk kanalı ve dopdolu içeriklerle Çocuk klasörü yarıyıl tatilinde çocukların eğlence durağı oluyor.  Henüz Tivibu ile tanışmayan müşterilerimiz online başvuruya özel ilk ay bedava fırsatı ile ayda sadece 79 TL’den başlayan fiyatlarla zengin içeriklere sahip olurken durdur-izle, 7 güne kadar geri-al izle, kaydet-izle, çocuk profili ve güvenli içerikleri ile TV deneyimini üst seviyeye çıkarıyor.

 

Dünyaca ünlü çizgi film kanalı Nickelodeon Tivibu’da

Tivibu, 1 Ocak itibarıyla dünyaca ünlü çizgi film kanalı Nickelodeon’u kanal listesine ekleyerek sekizi Premium olmak üzere toplam 13 çocuk kanalı ile ülkemizdeki TV platformları arasında en çok Premium çocuk kanalının yer aldığı platform konumuna yükseldi. Kanalda Sünger Bob Kare PantolonGürültü AilesiŞirinlerRisk Takımı gibi birçok sevilen içerik yer alıyor. Nickelodeon’nun yanı sıra Nicktoons, Disney Junior, Baby TV, Moonbug gibi birbirinden çok sevilen kanallar çocuklara eğlenceli dakikalar sunuyor. Tivibu’nun sunduğu içerikler sadece TV kanalları ile sınırlı kalmıyor, Çocuk klasöründeki 73 farklı seri ile çocuklar tatilin keyfini çıkarıyor.  CocomelonKukuliBen 10Kral ŞakirMaşa ile Koca Ayı gibi 4000’e yakın bölümden oluşan çizgi film Tivibu’da izlenebiliyor. Tatil süresince klasöre eklenecek olan Sünger Bob Kare PantolonNinja KaplumbağalarTransformersPatrick Star Show gibi çizgi filmler ile çok daha fazla içerik, Çocuk klasöründe çocukların beğenisine sunuluyor.

 

Yarıyıl tatilinde Tivibu’da “Her Güne Bir Animasyon”

Tivibu’nun çocuk içerikleri yarıyıl tatilinde sadece çizgi filmlerde değil animasyon filmlerinde de artıyor. Tivibu’ya 18 Ocak itibarıyla eklenecek olan ‘Her Güne Bir Animasyon’ kategorisi ile animasyonseverler 5 Şubat’a kadar her gün dünyaca ünlü bir animasyon izleyebilecek. Canavar Ailesi 2, Lego dünyasının sevilen filmleri LEGO: DC Shazam – Sihir&Canavarlar ve Lego Filmi 2, vampir bir baba ve dede olan Kont Drakula’nın başından geçenlerin anlatıldığı Otel Transilvanya 2 gibi dünyaca sevilen birçok animasyon filmi 18 Ocak- 5 Şubat tarihleri arasında ‘Her Güne Bir Animasyon’ kategorisinden de izlenebilecek.

 

18 ay taahhüt 18 Ay fiyat garantisi

Dijital kanallardan başvuru yaparak kampanyadan yararlanan Tivibu müşterileri, kampanya kapsamında ilk ay ücretsiz kullanım yaptıktan sonra dokuzuncu aya kadar 79 TL, 10-18’inci aylar içinse 109 TL’den başlayan IPTV paket fiyatlarıyla Tivibu içeriklerinin keyfini çıkarabilecekler. Kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler; turktelekom.com.tr, tivibu.com.tr veya Türk Telekom mobil uygulamasından kampanyaya katılım sağlayabiliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Exit mobile version