Teknosa İle Digivega’dan “Sanal Evren” Konsepti

teknosa-ile-digivegadan-sanal-evren-konsepti.jpg

teknosa-ile-digivegadan-sanal-evren-konsepti.jpg

Dijital çözüm şirketi Digivega, Teknosa için özel olarak tasarladığı sanal evren konseptiyle perakende sektöründe bir “ilk”e imza attı.

Bu yenilikçi proje, tüketicilere benzersiz bir interaktif alışveriş deneyimi sunarken, teknoloji ürünlerini keşfetmenin yeni yollarını da açıyor.

Teknosa, tüm dünyada yükselen deneyim odaklı perakende trendini, teknolojik gelişmelerle birleştirerek, müşterilere yeni bir alışveriş paradigması sunuyor.

Digivega’nın hazırladığı sanal evren konsepti, tüketicilerin ürünleri daha yakından tanıma, deneme ve keşfetme imkanı veriyor. Satın alma konusunda daha bilinçli karar vermeleri için yardımcı oluyor.

Digivega ile Teknosa’nın teknoloji ve deneyimi aynı paydada buluşturduğu sanal evren iki bölümden oluşuyor.

Keşif Evi: Ürünleri Sanal Ortamda Deneyimleyin.

Digivega tarafından hayata geçirilen sanal evrenin ‘Keşif Evi’ bölümü, ev ortamını taklit ederek, kullanıcılara salon, banyo ve oyun odası gibi çeşitli alanlarda Teknosa ürünlerini online olarak deneyimleme imkanı tanıyor. ‘Zen Salonu’, ‘Huzur Banyosu’ ve ‘Macera Odası’ gibi tematik alanlar, ürünleri gerçek yaşam koşullarında test etme hissini veriyor.

Oyun Vadisi: Eğlence ve Ödüllerle Dolu Bir Deneyim.

Sanal evrenin bir diğer benzersiz bölümü ‘Oyun Vadisi’ ise hem web, hem de VR platformları üzerinden erişilebilen, oyunlaştırılmış bir deneyim alanı. ‘Tehlikeli Vadi’ ve ‘Doğaya Kaçış’ gibi oyunlar kullanıcılara eğlenceli bir atmosferin yanı sıra, başarılı olanlara özel indirim çekleri kazanma fırsatı sunuyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Exit mobile version