Shell, Türkiye Basketbol Federasyonu ile 3 yıllık ana sponsorluk anlaşması imzaladı

shell-turkiye-basketbol-federasyonu-ile-3-yillik-ana-sponsorluk-anlasmasi-imzaladi.jpg

shell-turkiye-basketbol-federasyonu-ile-3-yillik-ana-sponsorluk-anlasmasi-imzaladi.jpg

Shell, Türkiye Basketbol Federasyonu ile 3 yıllık ana sponsorluk anlaşması imzaladı

 

Shell, Türkiye’de 99 yıldır ülkenin gelişimi ve ilerlemesi için sunduğu hizmetleri spor alanındaki katkılarıyla da sürdürüyor. Dünya çapında özellikle motor sporları alanında gerçekleştirdiği önemli ortaklıklar ve Türkiye’de Shell Helix markası ile Türkiye Ralli Şampiyonası’na verdiği isim sponsorluğu ile motor sporlarının gelişime liderlik eden Shell, Türkiye Basketbol Federasyonu ile 3 yıllık ana sponsorluk anlaşması imzalayarak, Basketbol Süper Ligi’nin de güçlü destekçisi oldu.

 

1923 yılından bu yana Türkiye’de ekonomik, çevresel ve toplumsal ilerleme için çalışan Shell, Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru oldu. Anlaşma, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve Shell & Turcas CEO’su Emre Turanlı’nın katılımlarıyla, 26 Eylül 2022 tarihinde düzenlenen imza töreninde duyuruldu. Böylece 3 yılı kapsayan yeni dönemde Shell, ana sponsor olarak Basketbol Süper Ligi’nin gelişimi ve ilerlemesinde rol alacak. 

 

Shell, uzun yıllardır motor sporlarını destekliyor. Scuderia Ferrari’nin ‘İnovasyon Ortağı’ olarak, 70 yılı aşkın süredir takımın performansına güç katıyor. Türkiye’de ise son 3 yıldır Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen Türkiye Ralli Şampiyonası’nı Shell Helix markasıyla isim sponsoru olarak destekliyor. “Shell Hep İleride” söylemiyle her alanda fark yaratmaya odaklanan Shell, Türkiye Basketbol Federasyonu’yla gerçekleştirdiği anlaşmayla spora olan katkısını güçlendirecek.

 

İmza töreninde konuşan TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu; “Cumhuriyetimizin ilanından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren, dünyanın ve ülkemizin en köklü kuruluşlarından Shell, 2+1 yıllığına Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru olacak. Alanında ilkleri gerçekleştiren ve sektöre yön veren böylesine prestijli bir kurumla iş birliği yapacağımız için heyecan duyuyoruz.

 

Bugün imzaladığımız anlaşmayla, gücümüzün daha da artacağını biliyoruz. Neredeyse bir asırdır ülkemizde bulunan, toplumumuzun büyük bir kabulünü ve güvenini kazanmış Shell ile Türk basketbolunun “hep ileride” olması için çalışacağız. Türk basketboluna olan güvenleri ve anlaşmanın tamamlanmasındaki emekleri için Shell & Turcas CEO’su Sayın Emre Turanlı ve ekibine bir kez daha teşekkür ediyorum. Umuyorum ki bu imza, uzun yıllar sürecek bir iş birliğinin başlangıcı olur. Anlaşmamızın camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

1923 yılından bu yana topluma sunduğu ilkler ve yeniliklerle ülkenin gelişimine hizmet ederken, hep ileride olmak için sürekli çalıştıklarını ifade eden Shell & Turcas CEO’su Emre Turanlı “Shell olarak dünyada ve Türkiye’de motor sporları başta olmak üzere hızın, rekabetin ve centilmenliğin olduğu sporun birçok alanında önemli iş birliklerine imza attık.  Bugün ise spora sunduğumuz katkıyı Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru olarak zenginleştirdik. Yeni dönemde Basketbol Süper Ligi’nin dünyanın önde gelen ligleri arasındaki konumunu güçlendirmesi ve ülkemize sunduğu değeri derinleştirmesi için yolculuğuna eşlik edeceğiz. Ülkemizin basketbol takımlarının, sporcularının ve Milli Takımlarımızın gelişiminde kritik bir rol üstlenen bu ligin destekçileri arasında yer almaktan dolayı büyük gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Exit mobile version