«
  1. Anasayfa
  2. Spor
  3. Samsung, spinning keyfini Galaxy ile Klein’a taşıdı

Samsung, spinning keyfini Galaxy ile Klein’a taşıdı

samsung-spinning-keyfini-galaxy-ile-kleina-tasidi.jpg

 Samsung Galaxy sponsorluğunda gerçekleştirilen Galaxy Koaktif Rhythm Cycling etkinliğine katılan sporseverler, İstanbul’un sevilen gece kulüplerinden Klein’ın muhteşem atmosferinde keyifli bir deneyim yaşadılar.

 

 Sporseverler, 19 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilen ‘KOAKTIF Rhythm Cycling by Samsung Galaxy’ etkinliğinde Galaxy Watch5 serisi akıllı saatler ve Galaxy Buds2 Pro kulaklıklar ile hem doyasıya pedalladı hem de dans etti. 

 

İstanbul’un en büyük gece kulüplerinden ve etkinlik mekanlarından Klein Phönix’te gerçekleşen KOAKTIF Rhythm Cycling by Samsung Galaxy etkinliğinde, 3 seansta toplam 150’yi aşkın sporsever, spor ve dans dolu bir gün yaşadı. Etkinliğe katılanlar, Galaxy Watch5 serisi akıllı saatlerle kişisel performanslarını anlık olarak takip ederken, toplam yaktıkları kalori miktarını ve birçok özelliği görme imkanı yakaladı. Samsung’un hiper-gerçekçi ses kalitesi sunan ve ‘Akıllı 360 Derece Ses’ özelliğine sahip Galaxy Buds2 Pro kulaklıkları ile müziğin keyfini doyasıya çıkaran katılımcılar, etkinlik boyunca yaktıkları kalorileri hesapladılar. Her seansın en çok kalori yakan katılımcısı, birincilik ödülü olarak Samsung Galaxy Watch5 akıllı saat hediyesi kazandı.

 

Samsung’un bugüne kadar geliştirdiği en fazla özelliğe sahip akıllı saat serisi: Galaxy Watch5

Yeni BioActive Sensörü ile Samsung’un bugüne kadar geliştirdiği en fazla özelliğe sahip olan akıllı saat serisi Galaxy Watch5, kullanıcılara birbirinden detaylı sağlık ve zindelik takibi özellikleri sunabiliyor. Gelişmiş BioActive Sensör sayesinde kullanıcılar, üç ayrı sağlık sensörünü verimli bir şekilde birleştiren tek bir çip aracılığıyla genel sağlık ve zindelik durumunu daha iyi takip edebiliyor. Yeni Galaxy Watch5 ve Galaxy Watch5 Pro, Vücut Kompozisyonu özelliği sayesinde, iskelet kası ve bazal metabolizma hızı ya da kilo ölçümünün ötesinde, kullanıcıların vücuduna ilişkin daha bütünsel veriler sunuyor. Kullanıcılar, artırımlı hedefler belirleyerek, yönlendirmeye dayalı bir yaklaşımla, kaydettiği ilerlemeleri takip edebiliyor.

 

Zorlu bir antrenmanın ardından Galaxy Watch5 serisi, kasların ve vücudun en iyi şekilde toparlanmasını sağlamaya destek oluyor. Seri, kardiyo yoğunluklu bir antrenmandan 2-3 dakika sonra kalp atış hızı verilerini sunarken, antrenman esnasında kaybedilen ter miktarına göre alınması gereken ideal sıvı miktarını da gösteriyor. Galaxy Watch5 Pro, yürüyüşçülerin ve bisikletçilerin antrenmanlarında 'profesyonel' olabilmelerini sağlıyor. Rotalar özelliğiyle yürüyüşçüler, yürüyüş rotası verilerini kaydedebiliyor, indirebiliyor ve içe aktarabiliyor. Böylece kullanıcılar, antrenman arkadaşlarına da öncülük edebiliyor. Dahası, yürüyüşçüler GPS, hız ve irtifa bilgilerini içeren GPX özelliğiyle sayesinde gözlerini yoldan ayırmadan yola devam edebiliyor ve titreşimler ve sesli rehber yardımıyla adım adım yol tarifi alabiliyor. Ek olarak, geri dönüş özelliği sayesinde kullanıcılar rotalarını kaydedebiliyor ve geldikleri rotadan geri dönebiliyor.

 

Hiper-gerçekçi ses kalitesi ile eğlence her yerde: Galaxy Buds2 Pro

‘Akıllı 360 Derece Ses’ özelliğine sahip Galaxy Buds2 Pro kulaklıklar ise hiper-gerçekçi ses kalitesiyle kullanıcıların kendilerini aksiyonun tam ortasında ya da stadyumdaymış gibi hissetmesine imkan sunuyor. Galaxy Buds2 Pro, sesleri genişletip yayan ve sesin kullanıcıyı çevrelemesini sağlayan full surround ses özelliğiyle, kusursuz bir sürükleyicilik yaşatıyor. 360 Derece Ses ve Doğrudan Çoklu Kanal desteğiyle gerçekçi ses kalitesini vadeden Galaxy Buds2 Pro, kişiselleştirme özellikleri ve tasarımıyla konfordan da ödün vermiyor.

 

Galaxy Buds2 Pro, yüksek dinamik ses aralığı ve kablosuz Hi-Fi 24bit ses özelliğiyle kristal berraklığında bir ses kalitesi sunuyor. Galaxy Buds2 Pro ayrıca, 24bit işleme özelliği sayesinde 256 kat daha zengin veri işleyebilirken, sesleri en ince ayrıntıları ile duymayı sağlıyor. Bu sayede kullanıcılar, en hafif melodilerden en hareketli armonilere her detayı duyabiliyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Yıldız Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *