«
  1. Anasayfa
  2. Uncategorized
  3. Ray Spotların Fiyatı ve Özellikleri: Ray Spot Satın Alma Kılavuzu

Ray Spotların Fiyatı ve Özellikleri: Ray Spot Satın Alma Kılavuzu

Ray Spotların Fiyatı ve Özellikleri: Ray Spot Satın Alma Kılavuzu

Tavan spotları, son günlerde çok fazla kullanılmayan spotlar arasındadır ve kullanımları belirli aydınlatmalarla sınırlıydı, ancak günümüzde LED ışık teknolojisinin ilerlemesiyle birlikte ray spotlarıda değişmiştir ve uygulamaları dekoratif ve özel aydınlatmanın ötesindedir ve genel ışığınızı kolayca sağlayabilir veya bir nesneye direkt olarak yansıtılabilir. Ray spotlarının entegre tasarımı, tüm ışıkların farklı alanlara yansıtılabilmesi ve bu sistemin içindeki kablolama ile beslenmesi,ve aynı sıradaki tüm spotların ihtiyaç duydukları enerjiyi raylardan almaları, kablolama tartışmasında daha az çaba sarf etmeleri ve daha temiz çalışma yüzeyine ek olarak, aydınlatma tartışmasında düzene neden olmasıdır. Ayrıca, ray spotların en güzel özelliklerinden biri  360 derece döndürülebilme yeteneğine sahip olmasıdır.

Ray spotları, rayları monte edebileceğiniz bir alanda kullanabilirsiniz, ancak bu ray spotların en yaygın kullanımı kuaförler, konut, restoranlar, kafeler, galeriler, atölyeler ve fotoğraf salonları gibi yerlerdedir, elbette en yaygın kullanımlarından biri aydınlatma vitrinleri ve mağazalardır.

 

  • Tavan Aydınlatması İçin Kaç Adet Ray Spota İhtiyacım Var?

 

Her mekan için yeterli ray spot sayısının, ışık emilimi açısından duvarların malzemesinin, dekorasyon tipinin ve istediğiniz aydınlatmanın temasının yanı sıra ışıkların tükettiği gücün, montaj yönteminin ve aydınlatma yönteminin belirlenmesinde ayırt edici parametreler yer almaktadır, elbette ray spotlara ayrılan bütçe de bunun dışında bırakılmaması gereken önemli bir konudur.

 

  • Ray Spotların Avantajı Nedir?

1 –  Kolay montaj

2 – İstediğiniz alana ışığı yansıtabilme (360 derece dönüş)

3 – Tavan, duvar gibi farklı alanlara monte edilebilme

4-  Güzel ve dekoratif görünüm

  • Yüksek Kaliteli Ray Spotların Özellikleri Nelerdir?

 

1- Yüksek renk indeksi veya CRI
2- Titreşimsiz (Flicker Free).
3- Kaliteli aliminyum gövde

4- Kaliteli aliminyum raylar

 

  • Ray Spotlar Hangi Parçalardan Oluşur?

 

1- Güç Kaynağı (Driver)

2- Işık Kaynağı (COB)

3- Aliminyum gövde

4- Ray spotun tabanı (Spotları raylara bağlamaktan sorumludur)

Farklı stillerde çeşitli model ve şekiller vardır, bu nedenle farklı dekorasyon stillerine sahip her alan tipi için geçerlidir. İstediğiniz alanda şık ve uygun fiyatlı bir aydınlatma istiyorsanız Raylı Spotlar sizin için en iyi seçimdir.

Ayrıca Ecowat uzmanlarından aydınlatma hakkında tavsiye almak, ray spotları veya diğer spot, armatür türlerini satın almak için  0212-211-50-00 telefon numarası aracılığıyla bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bir Cevap Yaz

Haber Yıldız Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *