«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Milas belediye başkanı Muhammet Tokat Milas itfaiyesi’ni ziyaret etti

Milas belediye başkanı Muhammet Tokat Milas itfaiyesi’ni ziyaret etti

milas-belediye-baskani-muhammet-tokat-milas-itfaiyesini-ziyaret-etti.jpg

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Muğla Milletvekilleri Suat Özcan, Mürsel Alban, CHP İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya ve beraberindeki heyet, İtfaiye Teşkilatı’nın kuruluşunun 308. yılı ve İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla Milas’ta görev yapan yangın savaşçılarını ziyaret etti.

 

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, beraberindeki heyetle Muğla Büyükşehir Belediyesi Milas İtfaiye Grup Amirliği’ni ziyarette bulundu. Ziyarete; CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan ve Mürsel Alban, belediye başkan yardımcıları Mehmet Ateş, Halil Mutlu, Milas Belediyesi Özel Kalem Müdürü H. Arda Varol, CHP İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya ve yöneticileri, CHP Marmaris İlçe Başkanı Zekican Baklacı ve belediye meclis üyeleri katıldı.

 

İtfaiye Teşkilatı’nın kuruluşunun 308. yılı ve İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla Milas’ta görev yapan itfaiyecilerle görüşen Başkan Tokat, “Sizin yaptığınız görev, diğer birimlerden daha ağır, daha riskli. Her zaman tetikte olduğumuz, hassasiyetimizi bildirdiğimiz bir görev yapıyorsunuz. Geçen yılki yangınlardan sonra sizlere olan hassasiyetimiz daha da arttı. Tarihimizin en büyük felaketini yaşadık.  15 gün süren yangında sizlerin gece gündüz demeden vermiş olduğunuz mücadeleyi sadece sizle birlikte orada yaşayanlar bilir. Memleketimiz, doğamız ve çevremiz için, bizim için göstermiş olduğunuz gayretler, üstün çaba için yürekten kendim adına ve Milas halkı adına teşekkür ediyor, haftanızı kutluyorum. “ diyerek meslek yaşamlarında hatasız, kazasız bir ömür diledi.

 

Milas İtfaiyesi’nin 2014’teki Büyükşehir Yasası öncesi Milas Belediyesi bünyesinde görev yaptığını hatırlatan Başkan Tokat, “Sizlerle uzun bir dönem mesai arkadaşlığı yaptık. Beraber çalıştığımız arkadaşlarımızla olan aile hissiyatını unutamayız. Hem geçmişte Milas Belediyesi hem de şu anda Muğla Büyükşehir Belediyesi’nde vermiş olduğunuz emekler için teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

 

Ziyaret dolayısıyla teşekkür eden İtfaiye Amiri Yüksel Karaduman, yılbaşından bu yana Milas İtfaiyesi’nin 705 vakaya müdahale ettiğini, itfaiye personelinin her türlü olumsuzluğa karşı sahada tüm gücüyle mücadele verdiğini söyledi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Yıldız Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *