Menderes Belediyesi Futbol Turnuvası Sona Erdi

menderes-belediyesi-futbol-turnuvasi-sona-erdi.jpg

menderes-belediyesi-futbol-turnuvasi-sona-erdi.jpg

Menderes Belediyesi tarafından düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. Kıran kırana geçen mücadelelerin ardından Mes Futbol Kulübü şampiyonluğa ulaştı.

Menderes Belediyesi’nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği futbol turnuvası sona erdi. 20 takımın yer aldığı ve 220 sporcunun ter döktüğü müsabakalar 1 ay sürdü. Kıyasıya rekabetin yaşandığı turnuvanın şampiyonu Önder Seracılık Spor’u 4-1’lik skorla yenen Mes Futbol Kulübü oldu.

Spora destek

Turnuvanın fair play ruhuyla gerçekleştiğini ifade eden Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, ‘’Bilindiği üzere Menderes Belediyesi olarak her alanda faaliyetlerimizi yoğun şekilde sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımız kapsamında spora olan desteğimizi de gerçekleştiriyoruz. Açtığımız spor okullarımızın yanı sıra gerçekleştirdiğimiz farklı spor organizasyonlarına kadar birçok spor dalına desteklerimiz devam ediyor. Bununla da yetinmeyip İzmir Büyükşehir Belediyemiz ile uyumlu çalışmamız sonucu Özdere’ye Gençlik ve Spor Yerleşkesini de kazandırdık. Ev sahipliğini yaptığımız tesiste her yıl yüzlerce gencimizi ağırlamış olacağız. Menderes Belediyesi olarak spora yaptığımız bu desteklerin devamının geleceğini, her daim sporun ve sporcunun yanında olacağımızın bilinmesini istiyorum. Turnuvamızın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederken, şampiyon olan Mes Futbol Kulübü’nü kutluyorum.’’ dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Exit mobile version