«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Lüleburgaz Belediyesinden tam saha çalışma! “Sokak ve caddeler birer birer yenileniyor”

Lüleburgaz Belediyesinden tam saha çalışma! “Sokak ve caddeler birer birer yenileniyor”

luleburgaz-belediyesinden-tam-saha-calisma-sokak-ve-caddeler-birer-birer-yenileniyor.jpg

Kent genelinde çalışmalarını yoğunlaştıran Lüleburgaz Belediyesi kentin birçok noktasında çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin cadde ve sokaklarında tek tek tespit ettiği sorunlu bölgelerde bakım, onarım ve yenileme çalışmaları başlattı. Ekipler, hazırladıkları çalışma programı çerçevesinde çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Refüjler birer birer renkleniyor

Ekiplerin yoğun bir şekilde gerçekleştirdiği çalışmalar doğrultusunda kentin tüm caddelerindeki refüjler birer birer renkleniyor. Ekipler, çalışma programları çerçevesinde kent genelindeki bordür taşlarını kırmızı-beyaz renklere boyarken, yapılan renklendirmeyle birlikte yol kenarları hem estetik açıdan daha güzel hem de görünür bir hale gelmiş oldu.

Rumeli Caddesi’nde genişletme çalışması

Bununla birlikte kentin gelişme bölgesinde de geleceğe yönelik adımlar atan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Rumeli Caddesi’nde yol genişletme çalışması başlattı. Ekipler, söz konusu yola kaldırım çalışması da gerçekleştirecek.

Bozuk yollar onarılıyor

Tüm bunların yanı sıra ise Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kentin birçok noktasındaki sokak ve caddelerde onarım çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak ekipler Uzay Sokak’ta yer alan ve sürücülerin zor anlar yaşadığı parke taşları onardı.

Çek Gönder ile etkili çözüm

Lüleburgaz Belediyesinin mobil uygulamasında hayata geçirdiği Çek Gönder uygulamasıyla ise sorunlar hızlı bir şekilde çözüme kavuşuyor. Vatandaşın doğrudan belediyeye ulaştığı uygulamayla birlikte gelen yol onarım talepleri ekipler tarafından hızlı bir şekilde çözüme kavuşuyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Yıldız Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *