«
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji
  3. Kral Şakir'in yaratıcısı Varol Yaşaroğlu Park Afyon AVM'de hayranlarıyla buluşacak

Kral Şakir'in yaratıcısı Varol Yaşaroğlu Park Afyon AVM'de hayranlarıyla buluşacak

kral-sakirin-yaraticisi-varol-yasaroglu-park-afyon-avmde-hayranlariyla-bulusacak.jpg

Sömestir coşkusuna ev sahipliği yapan Afyonkarahisar’ın simgesi Park Afyon AVM’de 21-24 Ocak tarihleri arasında birbirinden eğlenceli etkinlikler minik ziyaretçileri bekliyor. 

Zafer Bölgesi’nin en gözde alışveriş merkezi Park Afyon AVM, yarıyıl tatili için minik ziyaretçilerine birbirinden özel ve eğlenceli etkinlikler hazırladı. Tatilin tadını Park Afyon AVM’de çıkaracak olan çocuklar aynı zamanda eğitici aktivitelerle de zaman geçirecek.

20 Ocak Cuma günü karnelerini alarak iki haftalık yarıyıl tatiline girecek öğrenciler için Park Afyon AVM, hem öğrenebilecekleri hem de eğlenebilecekleri etkinlikler hazırladı. 21-22 Ocak tarihlerinde çocuklara, Kral Şakir’in yapım şirketi olan Grafi2000 Çizim Atölyesi’nde çizim deneyimi sunulacak. İki gün süren eğitimlerin sonucunda minik ziyaretçilere, hatıra olarak saklayabilmeleri için ‘Eğitim Katılım Sertifikası’ verilecek. 22 Ocak Cumartesi ise 14.00-17.00 saatleri arasında Varol Yaşaroğlu ‘Söyleşi ve İmza Günü’ gerçekleşecek. Çocuklar, çok sevdikleri Kral Şakir’in hikâyesini, Varol Yaşaroğlu’ndan dinleyerek kitaplarını imzalatabilecekler.

ÇOCUKLAR İÇLERİNDEKİ MÜZİSYENİ ORTAYA ÇIKARACAK

Park Afyon AVM, 23-24 Ocak’ta da çocukların içlerindeki müzisyeni ortaya çıkarma fırsatı bulabilecekleri Ritim Atölyesi’ne ev sahipliği yapacak. Çocukların duyduğu ritimleri aynı şekilde aktarabilme, zamanlama, tempoyu yakalayabilme, müzikle hareket edip durabilme, dinlemeyi öğrenme gibi ritim eğitiminin temel taşlarından oluşan bu etkinlikte eğlenebilecekleri bir deneyimde sunulacak. Tüm bu etkinliklerin yanı sıra çocuklar, seans aralarında zumba aktivitesine de katılabilecek. 

Kontenjanlarla sınırlı olan atölyelere katılım için kayıt yaptırmak gerekiyor. Etkinlik günü saat 12.00’de kayıtların alınacağı atölyelere 5-12 yaş çocuklar katılım sağlayabiliyor

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Yıldız Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *