«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. İzmir Oda ve Borsalarından TOBB Ziyareti

İzmir Oda ve Borsalarından TOBB Ziyareti

izmir-oda-ve-borsalarindan-tobb-ziyareti.jpg

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu: “İzmir’de imrenilecek bir birliktelik var”

 

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli ve Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk’ün iştirakleriyle, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmir Ticaret Borsası ve Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi’nin Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Başkanlık divanlarından oluşan 42 kişilik heyet Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.

 

Seçim süreçlerini tamamlayan Başkanlar ile Yönetim Kurulları ve Meclis Başkanlık Divanlarına
2022-2026 döneminde başarılar dileyen M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “Benim tecrübelerimden edindiğim çok önemli bir şey var; fedakarlık olmadan hizmet olmuyor. Bu görevler ailenizden, yakınlarınızdan fedakarlık yapmanız gereken görevler.  İnsanın en hayırlısı insana faydalı olandır. Şu anda insanlara faydalı olacağınız bir görevdesiniz. İzmir’de müthiş bir birliktelik var. Başkanlarımızın birliği gerçekten imrenilecek bir güç yaratıyor” dedi.

 

HİSARCIKLIOĞLU: İZMİR’’İN ÇOK ÖNEMLİ BİR MİSYONU VAR

İzmir’deki Oda ve Borsa başkanlarının birbirine sahip çıkmasının çok büyük bir kazanç olduğunu vurgulayan Hisarcıklıoğlu, “İzmir’in çok önemli bir misyonu var. Anadolu’nun batıya dönük yüzü, ticaretin merkezi. Bu nedenle, sizin sorumluluğunuz çok büyük. Bütün toplumların çimentosu iş insanlarıdır. Bizler siyasi görüş, din, dil, ırk ayrımı yapmaksızın herkese hizmet götürürüz. İzmir’in son 4 buçuk yılda katettiği yolun en önemli mimarı  buradaki kıymetli Başkanlarımızdır” diye konuştu.

 

İZMİR’İN KADIN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ GURURU

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu’na iki kadın meclis üyesinin katılmış olması nedeniyle Başkan Mahmut Özgener’i tebrik eden Hisarcıklıoğlu, “Odalarımızda iki kadın yönetim kurulu üyesi bir ilk, Başkanımızı ve yönetim kuruluna giren kadın meclis üyelerimizi can-ı gönülden tebrik ediyorum. 3 dönemdir Yönetimlerinde kadınlara yer veren Ender Başkanımıza da bu vesileyle teşekkür ediyorum.. Oda ve  Borsalarımız arasında ilk kadın Başkan olan Işınsu Kestelli de bizim göz bebeğimiz.”dedi. Ziyarette ayrıca, sektörel sorun ve çözüm önerileri değerlendirilerek, görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Ziyarete kimler katıldı?

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli ve Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk’ün iştirakleriyle gerçekleşen ziyarete, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Selami Özpoyraz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cemal Elmasoğlu ve Emre Kızılgüneşler, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mahmut Erkoç, Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Kahraman, Jülide Hergül Tutan, Mehmet Şahin Çakan, Nuray Eyigele İşleyen, Serdar Gökhan Arıkan, Meclis Başkan Yardımcıları Mehmet Tahir Özdemir ve Nevzat Artkıy,  Meclis Katip Üyesi Ali Yaramışlı ve Genel Sekreter Prof. Dr. Mustafa Tanyeri katıldı.

 

Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Başkanı H. İbrahim Gökçüoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hakan Ürün ve Metin Akdaş, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Aytekin Öztaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Ateş Demirkalkan, Suha Kahraman, Cüneyd Temel, Hüseyin Turhan, İdil Yiğitbaşı, Ali Arda Yüksel, Meclis Başkan Yardımcıları Işın Yılmaz ve İzzet Şanlı, Meclis Katip Üyesi Nejat Özduran, Genel Sekreter Mustafa Kalyoncu ve Genel Sekreter Yardımcısı Emel Tonbul da ziyarete katılanlar arasındaydı.

 

İzmir Ticaret Borsası heyetinde, Meclis Başkanı Ömer Gökhan Tuncer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ercan Korkmaz ve Bülent Uçak, Yönetim Kurulu Üyeleri, Şeref İyiuyarlar ve S. Güngör Şarman, Meclis Başkan Yardımcısı Nihat Sağır, Meclis Katip Üye Salih Nejat İblar, Genel Sekreter Dr. Erçin Güdücü ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yağcıoğlu yer aldı. Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Meclis Başkanı Argun Gündüç de ziyarete katıldı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Yıldız Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *