«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. Huobi Global, 2022 Busan Blockchain Haftası’na ana sponsor olarak katılıyor

Huobi Global, 2022 Busan Blockchain Haftası’na ana sponsor olarak katılıyor

huobi-global-2022-busan-blockchain-haftasina-ana-sponsor-olarak-katiliyor.jpg

Global Danışma Kurulu üyesi H.E. Justin Sun, açılış konuşmasında blok zinciri sektöründeki yükseliş beklentisini vurguladı.

 

Dünyanın önde gelen sanal varlık borsalarından Huobi Global, 27-29 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek Busan’daki 2022 Blockchain Haftası'na (BWB 2022) ana sponsor olarak katılıyor. Bu, Huobi'nin About Capital tarafından satın alınmasından üç hafta sonra ana sponsor olarak katıldığı ilk büyük etkinlik. Busan Blockchain Haftası’nda ana sponsor olarak yer almak Huobi için büyük anlam ifade ediyor; bu toplantı Huobi’nin pazar lideri olarak varlığını görünür kılma tutkusunu yansıtıyor.

 

Busan Metropolitan Şehri’nin ev sahipliği yaptığı BWB 2022, "Blockchain, Şehir ve Yaşam" temasını içeriyor. Bunun yanı sıra bu etkinlik Kore'de blok zinciri endüstrisinin büyümesini teşvik etmenin yanı sıra içgörü ve bilgi paylaşmayı amaçlıyor. Huobi Global ile birlikte etkinliğin ana sponsorları arasında Binance ve FTX gibi diğer büyük endüstri oyuncuları da yer alıyor. CEO'ları Changpeng Zhao ve Sam Bankman-Fried da etkinliğe, blok zinciri sektöründen ve Busan Metropolitan Şehri hükümetinden diğer temsilcilerle birlikte katılıyor. 

 

Huobi Global'in global danışma kurulu üyesi Ekselansları Justin Sun, açılış konuşmasında  sektörün geleceğinin parlak olduğunu belirterek, mevcuttaki ayı piyasasına rağmen blok zinciri teknolojisinin hala büyük olasılıklara sahip olduğunu söyledi.

 

Tron'un kurucusu ve Grenada'nın daimi temsilcisi ve tam yetkili büyükelçi H.E. Sun, Güney Kore'nin sanal varlıklar için bir merkez olarak çekiciliğine de övgüde bulundu. “Güney Kore, dünyanın kriptoda en aktif ülkelerinden biri, buraya daha fazla geliştirici ve yenilikçi proje gelmesini memnuniyetle karşılayacağız” dedi.

 

Huobi, Eylül ayında blok zinciri endüstrisini geliştirmek için Busan Metropolitan Şehri hükümeti ile bir Mutabakat Zaptı imzalamıştı. Ortaklık, Busan Dijital Para Birimi Borsası için Ar-Ge, teknoloji ve finansal desteğin yanı sıra Busan yerel borsası için global blok zinciri yeteneklerinin işe alınmasını da kapsıyor.

 

Huobi, geçen yıl Kore Finansal Hizmetler Komisyonu tarafından verilen lisans kapsamında 2019'dan beri Güney Kore'de yerel bir ofis aracılığıyla faaliyet gösteriyor. Bu, Huobi'yi Kore'de fiziksel varlığı olan ve Busan Metropolitan Şehri hükümetiyle blok zinciri geliştirmede iş birliği yapan ilk dijital varlık borsası yapıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Yıldız Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *