«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Gül Kreş Adası'nın Minik Yürekleri 23 Nisan Coşkusunu Başlattı

Gül Kreş Adası'nın Minik Yürekleri 23 Nisan Coşkusunu Başlattı

gul-kres-adasinin-minik-yurekleri-23-nisan-coskusunu-baslatti.jpg

Keçiören Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gül Kreş Adası’nın minik öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`na özel kutlama etkinliği düzenledi. Birbirinden ilginç koreografilerle ve çeşitli dans gösterileriyle renkli anlara sahne olan etkinlik ilçedeki Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi.

Etkinliğe katılan ve katılımcılara hitaben konuşan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin doğuşunda 23 Nisan önemli bir yere sahip. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması ile beraber Atatürk 23 Nisan’ı çocuklara bayram olarak armağan ediyor. Yani burada çocuklara verdiği önemi ve değeri ifade ediyor Atatürk. Aynı zamanda Atatürk ülkemizi; milletlerin, devletlerin geleceği, bugünün çocukları geleceğin büyükleri olan, ikbalimiz ve istikbalimiz çocuklara emanet ediyor.

Bizler de onları geleceğe en şekilde hazırlamalıyız. Varlığımız çocuklarımız, sermayemiz çocuklarımız… Çocuklarımızı büyük emeklerle yetiştiren ailelerimize de teşekkür ediyorum. Çocuklarımız Gül Kreş Adamızda emin ellerdedir. Bu vesileyle Rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan-ı şerifinizi tebrik ediyorum. Savaşların bitmesini, kardeş kavgasının son bulmasını, Müslüman coğrafyalara huzur ve barışın gelmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Bu cennet vatanı bize bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” diye konuştu.

Başkan Altınok kreş öğrencilerini ve ailelerini tebrik ederek başarılı bir yaşam diledi.​

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Yıldız Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *