«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Farklı İnsan Hikayeleri Haziran Ayında DocuBox HD Ekranlarında!

Farklı İnsan Hikayeleri Haziran Ayında DocuBox HD Ekranlarında!

farkli-insan-hikayeleri-haziran-ayinda-docubox-hd-ekranlarinda.jpg

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde HD kalitesiyle izleme deneyimi sunan belgesel kanalı DocuBox HD, ilginç yapımlarıyla Haziran ayında muhteşem deneyimlerin kapısını açıyor. 

Avrupa Kimliği (European Identities) – 17 Haziran Cumartesi, Saat 20:30

Avrupa Kimliği nedir? Kültürel mi yoksa politik mi? Thibault Bourdon, kıta boyunca çok sayıda lehçeyi ve manzarayı, görkemli dağları, büyüleyici kayalıkları geçerek 750 milyon insanın bu siyasi ve ekonomik bütünlüğünü keşfederek bisikletiyle 8500 Km yol kat ediyor. Neticede Avrupa Birliği projesi güzel bir fikir ama bu sadece Avrupalılar için böyle.

 

Geçmiş Avcıları: Perili Geçit (The Past Hunters – The Haunted Parade) – 19 Haziran Pazartesi , Saat 12:30

Derek Acorah’ın Tarih Avcıları, Hoylake’e seyahat ediyor ve The Parade olarak bilinen bir binayı araştırıyor. 1909’e dayanan bu eski okul, hala okula giden öğrenciler ve öğretmenlere sahip gibi görünüyor.

 

Ayırım (The Divide) – 20 Haziran Salı, Saat 19:00

Ayrım, en tepedeki yüzde 0,1’lik kesimin en alttaki yüzde 90’lık kesim kadar varlığa sahip olduğu günümüz ABD ve İngiltere’sinde daha iyi bir yaşam için çabalayan 7 kişinin öyküsünü anlatıyor. Bu hikayeleri bir araya getirerek, hayatımızın neredeyse her yönünün nasıl tek bir faktör, zengin ve fakir arasındaki uçurumun boyutu, tarafından kontrol edildiğini keşfediyoruz.

 

DocuBox HD yayınlarına, seçkin TV platformları D-Smart Kanal 58 ve KabloTV Kanal 122 üzerinden ulaşılabiliyor. DocuBox HD içeriklerine ayrıca, filmbox.com websitesi üzerinden bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor.  

 

SPI International, DocuBox HD’nin yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. SPI International bünyesinde ülkemizin yanı sıra 25 ülkede 30 milyon kişiden oluşan geniş bir abone kitlesine ulaşan keyifli filmlerin adresi FilmBox, popüler TV dizileri, gişe rekorları kıran Hollywood filmleri, yılların eskitemediği klasikler ve gibi farklı türlerde içerik sunuyor. FilmBox Extra, ağırlıklı olarak aksiyon ve gerilim türü filmleri ekranlara getiriyor. SPI International kanalları arasında, canlı karşılaşma heyecanı da sunan dövüş sporu kanalı FightBox, adrenalin sporu yarışmalarını ekrana taşıyan Fast&FunBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Yıldız Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *