Eserlerinde Renkleri Enstrüman Olarak Kullanan Ressamlar

eserlerinde-renkleri-enstruman-olarak-kullanan-ressamlar.jpg

eserlerinde-renkleri-enstruman-olarak-kullanan-ressamlar.jpg

İaaf Sanat Fuarı İzmirde , sanat dünyasının önemli isimlerinden Devrim Erbil , Nuri İyem , Raşit Altun , Yalçın Gökçebağ , Gafur Uzuner , Akın Ekici, Dila naz Akgün, Pınar Özgen, Adnan Turani, Gülten İmamoğlu, Güneş Çağlarcan, Nilay Yıldız ve 60 degerli sanatçının eserlerinin yer aldığı ortakuşak ve gençleri buluşturan OvooArt standında Yüksel Başaran Yıldız’da yer aldı

Fuarda büyük ilgi gören standı sanat dünyasının önemli ismi olan Bedri Baykam ziyaret ederek oradaki sanatçıları onurlandırdılar.

Yüksel Başaran Yıldız‘ın gezegenlerden astroloji ile bağlantısı muhteşemdi. Farklı koleksiyonerler tarafından beğenilen ve satın alınan eserler için en güzel finali Koleksiyoner Dost Gazi Bey hem galerici hemde koleksiyoner olarak Yüksel Başaran Yıldız‘ın eserlerine satın almasıydı.

Her gezegen bir öğretinin parçasıdır, bir titreşim, bir frekans merkezidir. Buralarda ruhlar bulunurlar ve toplu olarak büyük uyanışı amaçlarlar diyerek fuara damgasını vurdu Başaran Yıldız.

Han Keser ise yaptığı resimlerle dikkatleri toplamayı başardı. İzmirli önemli koleksiyonerlerin dikkatini çeken Han eserlerini otel ve ofislere vermenin mutluluğuyla fuardan ayrıldı. Yüzlerce genç sanatçı yetiştiren kıymetli Trakya Üniversitesi Doç. Dr Deniz Gökduman ise genç sanatçıya hayran kaldı ve övgüyle bahsederek resimdeki detayları dinledi ve yorumladı .
 

Han Keser Kimdir?

Han keser 1999 doğumlu Gastronomi öğrencisi Dünya mutfağı ile ilgilenen özellikle italyan mutfağında ilerlemiş olan Han sanata yemekle başladı daha küçük yaşlarda aldığı üç boyutlu animasyon eğitimi sayesinde ufku açıldı ve şimdilerde o bilgilerini The Odds adındaki kendi tasarım kıyafet markasına , etnik elektronik müzik aranjesine ve pasta üzerinde üç boyutlu büst yaparak yaratıcılığını sergiliyor aynı zamanda çok yönlü tasarım zekasını tekstil ahşap ve sergilerinde kullandığı antik Semboller eşliğinde tablolarında harmanlıyor han hayatındaki çok yönlü tasarım yeteneğine aksine tablolarında sadece semboller ve belli tonlar üzerinde sadelik yansıtıyor. Han keser eserlerinde antik sembollerden eski yazıtlardan ilham alarak kendi tarzıyla yorumluyor ve eserlerine abstrackt calligraphy ve graffiti tarzlarıyla tablolara aktarıyor.Sembollerin ve antik yazıtların güçleri ve enerjileri olduğuna, bunların bize atalardan miras olduğuna inanıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Exit mobile version