«
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji
  3. Dünyanın en gelişmiş mobil telefoto kamerası HUAWEI P60 Pro'da

Dünyanın en gelişmiş mobil telefoto kamerası HUAWEI P60 Pro'da

dunyanin-en-gelismis-mobil-telefoto-kamerasi-huawei-p60-proda.jpg

Akıllı telefon kamerasını Ultra Lighting Telefoto Kamera ile bütünsel biçimde geliştirerek fotoğrafçılık deneyimini dönüştüren HUAWEI P60 Pro, yeniden tasarlanan optik yoldan geniş diyaframlı lense kadar, amiral gemisi akıllı telefon pazarında fotoğrafçılığı yeniden tanımlıyor.

Bir fotoğrafın bazı kısımlarının ışık eksikliği nedeniyle karanlıkta kalması ve anılarınızı hatalı şekilde yansıtması her zaman sinir bozucudur. Huawei, fotoğraflardaki karanlığı dağıtmak için en yeni HUAWEI P60 Pro’ya Ultra Aydınlatmalı Telefoto Kamerayı ekledi.   Yeniden tasarlanan optik yol ile artık sektördeki en yüksek ışık alımına sahip akıllı telefon kamerası olarak öne çıkıyor: Ultra Aydınlatma Telefoto Kamera, Çoklu Lens Grupları ile %178 daha fazla ışık sağlayan f2.1 geniş diyafram açıklığına sahip.

Akıllı telefonun ince boyutunu koruyan çoğu akıllı telefon telefoto kamerası, daha küçük ışığa duyarlı sensörler ve diyafram boyutu anlamına gelebilir ve bu da karanlık bir ortamda yetersiz aydınlatma nedeniyle bulanık fotoğraflara neden olabilir. HUAWEI P60 Pro, kameranın ışık alımında devrim yaratmak için RYYB SuperSensing sensörüyle birlikte çalışan Ultra Aydınlatma Lens Grubunu oluşturmak için optik görüntüleme yolunu yeniden tasarladı. Telefoto kamera sisteminde yer alan 3 eksenli hareket beceri olan sensör ile uzun mesafeli çekimlerde yüzde 58 oranında titreşim giderme becerisi de P60 Pro ile sizleri bekliyor.

Artık kullanıcılar, yetersiz aydınlatılmış iç mekanlarda veya geceleri fotoğraf çekerken, Yüksek Dinamik Aralıklı (HDR) fotoğraflarda istedikleri tüm manzaraları çekmek için farklı filtrelerle uğraşmak veya ekstra ekipman eklemek zorunda değiller. Hiçbir ayrıntıyı kaybetmeden veya kamera ayarlarının yapılmasını beklemek zorunda kalmadan anı yakalamak için anında kamerayı doğrultup çekim yapabilirler.

Telefoto Süper Makro: Sizin Yapmak Zorunda Kalmamanız İçin Uzağa Gider

Ultra Aydınlatma Kamerası aynı zamanda şaşırtıcı bir şekilde makro fotoğrafçılık kamerası olarak da kullanılabiliyor.  Ek bir Uzun Hareketli Kaydırmalı Yakınlaştırma Lens Grubu setiyle birlikte tasarlanan bu ürün, odaklama mesafesinin esnek şekilde kontrol edilmesini sağlıyor. Bu da telefoto kameranın uzun mesafeli çekimlerden yakınlaştırılmış makro çekimlere kadar net görüntüleme yapabildiği anlamına geliyor.

SLR Seviyesinde Görüntü Sabitleme: Telefoto Sarsıntı Önleyici Sensör

HUAWEI P60 serisi ayrıca, lensin dinamik hareketi yerine sensörün karşı dinamik hareketini kullanan sektörün ilk Telefoto Anti-Shake Sensör Rotasyonunu da sunuyor. 3 eksende hareket eden bu sensör ile telefoto çekimler çok daha başarılı sonuçlar elde etmenizi sağlıyor.

HUAWEI P60 serisinde, sarsıntı önleyici sensör nedeniyle optik mesafe daha kısadır ve dengesiz veya titreyen ellerden kaynaklanan çirkin etkileri ortadan kaldırır. Aynı hata doğruluğu altında, optik görüntü sabitleme performansı büyük ölçüde iyileştirilmiştir. Fotoğrafın merkezinden dört köşesine kadar sarsıntı önleme tutarlılığı %58 oranında artar.

Süper Ay Görünümü: Gece Gökyüzünü Yeniden Hayal Edin

Yeni Süper Ay Sahnesi, kullanıcılara ayı yepyeni bir ışık altında fotoğraflamak için yeni bir yaratıcı araç sunuyor. Aşırı yakınlaştırılmış bulanık ay fotoğraflarının çekildiği günler geride kaldı – Süper Ay Çekimi, gece gökyüzünün daha iyi ve daha net çekimlerini üretmek için ayın ayrıntılarını geliştirmek üzere yapay zeka kullanıyor. Gelişmiş odaklama modu ve HDR efektleri ile akıllı telefon kamerası, bulunduğunuz yerden ayın doğru ve zengin detaylı bir görüntüsünü yakalayabilir.

Gece fotoğrafçılığını seven kullanıcılar bu özelliği deneyebilir ve ayı dramatik şehir siluetleri veya orman siluetleri gibi doğal manzaraların yanına yerleştirebilir. Doğa ve manzara meraklıları artık geçmişte yaşadıkları kalitesiz gece fotoğraflarından çekinmeden akıllı telefon kameralarını gece fotoğraf çekimine çıkarabilirler.

HUAWEI P60 Pro Rokoko İnci ve siyah versiyonları 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanına sahip, 39.999 TL HUAWEI Online Mağaza üzerinden ön satışa sunuluyor. Huawei akıllı telefonun yanında, 2.999 TL değerindeki FreeBuds 5 hediye ediliyor. Lansmana özel 500 TL sepet indirimi uygulanan modelde ayrıca 1.000 TL’lik daha indirim kuponu tanımlandı. HUAWEI Online Mağaza üzerinden kullanılabilecek indirim kodu: AP60PRO1000HW.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Yıldız Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *