«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. Dünya ve Türkiye Enerji Piyasası, Antalya’da 12. Türkiye Enerji Zirvesi’nde Buluşuyor

Dünya ve Türkiye Enerji Piyasası, Antalya’da 12. Türkiye Enerji Zirvesi’nde Buluşuyor

dunya-ve-turkiye-enerji-piyasasi-antalyada-12-turkiye-enerji-zirvesinde-bulusuyor.jpg

12. Türkiye Enerji Zirvesi, 21-22 Kasım’da Antalya’da Düzenleniyor

 

Türkiye enerji piyasasının “En Büyük Aile Buluşması” 12. Türkiye Enerji Zirvesi, 21-22 Kasım 2022 tarihlerinde Antalya’da yapılacak. T.C. Enerji Bakanlığı’nın himayelerinde, Enerji Fuarcılık tarafından düzenlenen Zirve’de, Türkiye’nin küresel enerji piyasalarındaki stratejik rolü, yakın dönemde keşfedilen potansiyel enerji kaynakları, enerji yatırımlarının bugünü ve geleceği konuşulacak. Elektrik, doğal gaz, akaryakıt ve LPG piyasalarını tek çatı altında toplayan ilk ve tek organizasyon olan Türkiye Enerji Zirvesi; bir kez daha kamu ve özel sektörü aynı çatı altında buluşturacak.

 

Küresel enerji piyasaları kritik bir dönemden geçerken; bölge ülkelerine kıyasla arz ve tedarik konusunda hazırlıklı olan Türkiye’nin küresel enerji piyasalarındaki stratejik rolü, yakın dönemde keşfedilen potansiyel enerji kaynakları, enerji yatırımlarının bugünü ve geleceği, 21-22 Kasım 2022 tarihlerinde ‘Enerji ve Jeopolitik Özel’ ana teması ile Regnum Carya Golf & Spa Resort Hotel’de yapılacak 12.Türkiye Enerji Zirvesi’yle gündeme taşınacak.

 

 T.C. Enerji Bakanlığı’nın himayelerinde, Enerji Fuarcılık tarafından 12 yıldır düzenlenen Türkiye enerji piyasasının en kapsamlı ve en geniş katılımlı Zirvesi, bir kez daha kamu ve özel sektörü aynı çatı altında buluşturacak. Zirvenin bu yıl ki oturumlarında, doğalgaz arama ve üretim yatırımları, Türkiye Elektrik Piyasasında Üretim, Ticaret ve Dağıtım, Türkiye Akaryakıt, LPG ve Doğal Gaz Piyasası, Türkiye’de Yenilenebilir Enerji Yatırımları, Elektrikli Araçlar, Gelecek Trendleri gibi kamuoyunu ilgilendiren önemli başlıklar ele alınacak.  

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Yıldız Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *