Doku Medical’den Doku Clinic’e: Dokusunda Gelişim ve Dönüşüm Var

doku-medicalden-doku-clinice-dokusunda-gelisim-ve-donusum-var.jpg

doku-medicalden-doku-clinice-dokusunda-gelisim-ve-donusum-var.jpg

Saç ekimi alanında adını dünyaya duyurarak, sektörünün öncülerinden biri olan Dr. Serkan Aygın ve Melda Aygın tarafından 2017 yılında kurulan Doku Medical, artık yeni logosu Doku Clinic ile hizmet vermeye devam edecek.

Hastalarına sağlık alanındaki dünya standartlarına sahip deneyim ve tecrübesini sunmayı amaçlayan Doku Medikal, genişleyen hacmi ve global yatırımlarının öncülüğünde Doku Clinic olarak ses getirecek değişiminin ilk adımlarını atmaya başladı.

Hizmet verdiği her alanda, mükemmeliyetçi, güvenilir, global ve lider bir marka olma vizyonuyla yola çıkan Doku Medical’in Doku Clinic’e dönüşümü, sağlık sektöründeki uzmanlığını ve tecrübesini daha geniş bir alana taşıma hedefini yansıtıyor.

Tıbbi teknolojinin ulaştığı en üst düzeyi hedef alan, uygulayan, hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, kaliteli hizmet sunan, hasta haklarına saygılı, çevreye duyarlı, tıbbi etik ilkelerinden taviz vermeden, nitelikli ve donanımlı kadrosu ile sürekli kendini geliştiren lider bir kuruluş olma felsefesi ile kıtaların ötesindeki bireylere de uzmanlıkla hizmet verme konusundaki kararlılığını yeniden teyit etmektedir.

Küresel bakış açısı ve yeniliğe olan bağlılığıyla dünya çapındaki hastaların ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlanmış son teknoloji sağlık çözümleri sunan Doku Medical’in Doku Clinic dönüşümü, küresel ayak izini genişletirken yeniden markalaşma girişimi de bu heyecan verici yolculuğa çıkmaya hazır olduğunun altını bir kez daha çiziyor.

Doku Clinic’in kurucu ortakları Dr. Serkan & Melda Aygın, “Doku sadece bir sağlık hizmeti sağlayıcısı değil; estetik ve sanatın birlikteliğinin de sembolüdür. Vizyonumuz dokunabildiğimiz insanları sınırların ötesine taşımak ve dünya çapındaki hastalara en yüksek bakım standartlarıyla hizmet vermek olmuştur. Doku Clinic olarak yeniden markalaşmamız, bu vizyonu gerçekleştirme, Türkiye’de ve ötesinde önde gelen sağlık kuruluşlarından biri olma konusundaki kararlılığımızı göstermektedir.”

Doku Clinic, yeni logosuyla inovasyon, mükemmellik, dürüstlük ve hasta merkezli bakıma olan bağlılığını bir kez daha teyit ediyor. Bu dönüştürücü aşamaya girerken hastalarını, ortaklarını ve paydaşlarını sağlık hizmetlerinin geleceğini şekillendirme yolculuğundaki bu heyecan verici gelişiminde yanlarında görmekten mutluluk duyuyor.

Doku Clinic ve sunmuş olduğu tüm geniş kapsamlı hizmetleri hakkında daha fazla bilgi almak için dokuclinic.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Exit mobile version