DJ Serkan Kaya yeni single çalışmasıyla geliyor!

dj-serkan-kaya-yeni-single-calismasiyla-geliyor.jpg

dj-serkan-kaya-yeni-single-calismasiyla-geliyor.jpg

Almanya’nın en tanınan gece clublerinin yanı sıra Türkiye’de Bodrum, Çeşme ve Alaçatı’da gerçekleşen organizasyonlarda müzikseverlerle buluşan DJ Serkan Kaya (Sercan Kaya) yeni single çalışmasını hayranlarıyla buluşturmak için gün sayıyor.

Tanınan isimlerle sahneye çıkmasıyla bilinirlik elde etmeyi başaran DJ Serkan Kaya (Sercan Kaya) yeni şarkısıyla ilgili olarak: “Yeni şarkımıb kusursuz olması için stüdyoda çok zaman harcıyorum. Umarım Walk With Me’yi dinleyen herkes beğenir.” İfadelerine yer verdi.

DJ Serkan Kaya (Sercan Kaya) ayrıca stüdyo çalışmalarının yanı sıra sahne çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Yoğunlu hakkında bilgiler aktarwn DJ Serkan Kaya (Sercan Kaya): “Şu anda Almanya dışından gelen sahne isteklerini single çalışması hazırladığım için kabul edemiyorum. İstanbul ve izmirden çok sayıda teklifler geliyor ancak bu teklifleri single çalışmam yayınlandıktan sonra değerlendireceğiz” ifadelerine yer verdi.

Ve dikkat! DJ Serkan Kaya (Sercan Kaya)’nın “Walk With Me” isimli şarkısı Mart ayında müzikseverlerle buluşacak. Dancehall tarzındaki bu şarkıyı ilk dinleyenlerden olmak için takipte kalın!



Dj Serkan Kaya (Sercan Kaya) Kimdir?

1986’da Almanya’nın Herborn kentinde dünyaya gelen Dj Serkan Kaya (Sercan Kaya) aslen Sivas’lıdır.

18 yaşından bu zamana kadar aktif dj’lik yapmayı sürdüren Dj Serkan Kaya (Sercan Kaya) 22 yaşından beri de Profesyonel Club’lerde sahne almaya devam ediyor.

Türkiye’de tanınan en iyi sanatçılarla aynı sahnede yer alan Dj Serkan Kaya (Sercan Kaya) Almanya’nın en iyi mekanlarında müzik yapmaya devam ediyor. Türkiye’de ise yaz döneminde Ege Bölgesinde sahne alan Dj Serkan Kaya (Sercan Kaya)’nın 2023 sahneleri için anlaşmaları devam ediyor.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Exit mobile version