«
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji
  3. Deathwing, 20 Mayıs'ta Azeroth'a Dönüyor

Deathwing, 20 Mayıs'ta Azeroth'a Dönüyor

deathwing-20-mayista-azerotha-donuyor.jpg

Deathwing, geçtiği kıtalarda dünyanın tabiatını sonsuza dek değiştirecek derin bir yara bırakarak 20 Mayıs’ta Azeroth’a döndüğünde WoW Classic kızışacak. Cataclysm Classic; geliştirilmiş seviye atlama deneyimi, yeni zindan zorluğu sistemi ve daha fazlasıyla yeni bir WoW Classic çağı getirecek!

Çıkışından önce oyuncular, bölgesel bakımın tamamlanmasıyla 30 Nisan’da yayınlanmaya başlayacak olan genişleme paketi öncesi güncellemesindeki değişiklikleri görüp deneyimleyebilecek. Güncelleme şunları içeriyor: 

  • Dünyada Yeni Değişiklikler
    1. Deathwing’in Deepholm’dan yıkıcı kaçışının ardından Azeroth’un ortamında kalıcı değişiklikler.
  • Yeni Irklar: Worgenlar ve Goblinler
    1. Alliance’ta müttefik ararken vahşi içgüdülerinin üstesinden gelmiş, lanetli Gilneas sakinleri olan esrarengiz ve hiddetli Worgenlar olarak oyna.
    2. Ada ülkeleri, Deathwing tarafından yok edildikten sonra Horde’da kendilerine yeni bir yuva arayan, gemileri batmış Bilgewater Karteli Goblinlerine yardım et.
  • Yeni Meslek: Arkeoloji
    1. Arkeoloji, oyunculara Azeroth’taki kazı alanlarını keşfederek dünyanın tarihsel önem taşıyan ırklarının geçmişine dair daha fazlasını öğrenip bir yandan da ödüller kazanma olanağı sunar.
  • #bazıdeğişiklikler: 
    1. Genişleme paketinin 2010 yılındaki ilk çıkışında bulunmayan ve Cataclysim Classic’e özgü olacak birkaç özellik de olacak: 
      • Artırılmış ve düzene konmuş seviye atlama: İçerik güncellemelerindeki yüksek tempoyla oyuncuların yeni genişleme paketine daha hızlı geçebilmeleri için seviye atlama hızları düzenlenecek.
      • Genişletilmiş koleksiyon arayüzü: İlk kez Wrath Classic ile tanıtılan bu özellik, yeni transmog sisteminin hesap çapında yönetimine olanak sunacak. 
  • Ve daha fazlası!
    1. Genişleme paketi öncesi güncelleme ayrıca; oyunculara yeni ırk/sınıf kombinasyonlarını deneme imkanı, güncellenmiş yetenek ağaçları ve klasik bölgelerde düzene konmuş seviye atlama sunuyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Yıldız Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *