«
  1. Anasayfa
  2. Spor
  3. Cumhurbaşkanlığı 3. Uluslararası Yat Yarışları Ana Sponsoru DHL’den Trofe Birincisi Arçelik Yelken Takımına Özel Ödül

Cumhurbaşkanlığı 3. Uluslararası Yat Yarışları Ana Sponsoru DHL’den Trofe Birincisi Arçelik Yelken Takımına Özel Ödül

cumhurbaskanligi-3-uluslararasi-yat-yarislari-ana-sponsoru-dhlden-trofe-birincisi-arcelik-yelken-takimina-ozel-odul.jpg

DHL Express Türkiye’nin ana sponsorluğunu üstlendiği Cumhurbaşkanlığı 3. Uluslararası Yat Yarışları’nın ikinci etabı 30 Ekim’de düzenlenen törenle sona erdi. Trofenin birincisi olan Arçelik Yelken Takımı, ödülünü DHL Express Türkiye CEO’su Mustafa Tonguç’un elinden aldı. 

 

DHL Express Türkiye’nin ana sponsorluğunu üstlendiği Cumhurbaşkanlığı 3. Uluslararası Yat Yarışları Trofesinin ikinci etabı 28-30 Ekim tarihlerinde İstanbul Boğazı’nda heyecan dolu anlara sahne oldu. Cumhuriyetin 99. yılının kutlandığı 29 Ekim’de boğaza renk katan yarışlar, 30 Ekim gecesi düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. DHL Express Türkiye CEO’su Mustafa Tonguç, IRC Maxi ve Cumhurbaşkanlığı Trofesi Kupası’nın kazananı Arçelik Yelken Takımı’na, dünyaca tanınmış heykeltıraş Seçkin Pirim tarafından, Şahika Ercümen’in Marmara Denizi’nden topladığı atıklarla tasarlanan ödül heykelciğini takdim etti. Törene katılanlar, Şahika Ercümen’in Marmara Denizi’nde yaptığı dalışı ve Seçkin Pirim’in toplanan atıkları heykele dönüştürme sürecini gösteren görüntüleri içeren filmi de ilgiyle izledi. 

 

Konuyla ilgili açıklama yapan DHL Express Türkiye CEO’su Mustafa Tonguç şunları dile getirdi: “Dünya çapında bilinen bu itibarlı organizasyonun ana sponsoru olarak ülkemizin tanıtımına katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz. Bu yıl ayrıca yarışlarda sadece sponsor olarak yer almayıp, Türkiye ekibimizle birlikte Avrupa’daki DHL ofislerinden de 70 kişinin katılımıyla toplam 10 takımla yarışta yer aldık.  DHL’de “As One” diye tanımladığımız birlik olma kültürümüz doğrultusunda, birlikteliğin ve takım olmanın gücüne olan inancımız ve hıza olan tutkumuzla yarıştık. Çok heyecanlı geçen yarışlarda trofe birincisi olan Arçelik ekibini tebrik ediyorum. Törende hikayesini izlediğimiz ve DHL’in sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda çok önem verdiğimiz özel ödülümüzün Arçelik yelken takımına gitmesinden mutluluk duydum. Şahika Ercümen ve Seçkin Pirim’e bu ödülün tasarlanmasındaki emeklerinin yanı sıra sporcuların ve sanatçıların farkındalık yaratma, duyarlılık artırma konusundaki rolünü ortaya koyan projemizde yer aldıkları ve destekleri için ayrıca teşekkür ediyorum. “

 

Yarışlara 28 farklı ülkeden 600’ü aşkın sporcu katıldı

Yarışlara bu yıl, Türkiye dahil 28 ülkeden 600’ü aşkın sporcu katıldı. Yarış ekipleri 28 Ekim tarihinde Caddebostan-Adalar Parkuru’nda Barbaros Hayreddin Paşa Kupası, 29 Ekim’de İstanbul Boğazı Parkuru’nda Cumhuriyet Kupası ve 30 Ekim’de Moda-Adalar Parkuru’nda Mavi Vatan Kupası için mücadele etti. Yarışların ana sponsoru olan DHL Express ise Türkiye ve Avrupa ofislerinden gelen çalışanlarından oluşan toplam 10 takımla yarışa katıldı.

 

DHL Express Türkiye, deniz temizliğinin önemine dikkat çeken çalışmaları desteklemek için aynı zamanda DenizTemiz Derneği/TURMEPA’ya tüm yarışçılar adına bağışta bulundu.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Yıldız Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *