«
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji
  3. 'Cennette Ölüm' Yeni Yıla Özel İki Bölümüyle BBC First'te

'Cennette Ölüm' Yeni Yıla Özel İki Bölümüyle BBC First'te

cennette-olum-yeni-yila-ozel-iki-bolumuyle-bbc-firstte.jpg

“Cennette Ölüm” (Death in Paradise) yeni yıl coşkusunu izleyenlerle paylaşacağı macera ve heyecan dolu iki yeni bölüm ile Ocak ayında BBC First ekranlarına geliyor.

 

Dedektif Müfettiş Richard Poole, İngiliz bir polis memurunun cinayetini araştırmak için Londra Metropolitan Polisi tarafından kurgusal Karayip Adası Saint Marie’ye gönderiliyor. Katili bulduktan sonra kurbanın yerini alması ve adanın dedektif müfettişi olarak kalması emredilince dehşete düşen Poole, karşısına çıkan zor davaları mükemmel bir şekilde çözerken pek çok sulu şakanın öznesi oluyor. Poole ile başlayan komedi dedektif serisi, Humphrey Goodman, Jack Mooney ve Neville Parker gibi farklı polis memurlarının soruşturma ekibinin başına geçmesiyle devam ediyor. 

 

Cennette Ölüm’ün yeni yıl coşkusunu izleyicilerle paylaşacağı özel bölümlerinde suç programları hazırlayan bir radyocunun kayıp bir çocuğun izini sürerken öldürülmesi haberiyle macera başlıyor. Dedektif Müfettiş Neviller Parker’ın yürüttüğü bu davada komiser Selwyn, geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalıyor. Tam da yeni yıl arifesinde kayıp ve ölüm haberleriyle çalkalanan Saint Marie’de halk korkuya kapılıyor. Marlon geceyi perili bir evde geçirmek zorunda kalırken, Darlene hayat tercihlerini sorgulamaya başlıyor. Flört dünyasına yeniden adım atan Neville Parker’ın aşk hayatına havaalanı otoparkında tesadüfi bir karşılaşmayla renk gelmeye başlıyor. 

 

Ralf Little’ın Neville Parker olarak başrolde olduğu “Cennette Ölüm: Yeni Yıl Özel” 4 Ocak Çarşamba günü 21.00’da BBC First ekranlarında olacak.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Yıldız Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *