«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Cem Adrian 3. Kez İstanbul'un En Büyük Sahnesi YBY Woods'ta

Cem Adrian 3. Kez İstanbul'un En Büyük Sahnesi YBY Woods'ta

cem-adrian-3-kez-istanbulun-en-buyuk-sahnesi-yby-woodsta.jpg

YBY Woods’ta kapılar aktivitelerle açılıyor, eğlence konserlerle devam ediyor… 

İstanbul’un en büyük sahnesinde başarılı isimleri ağırlamaya devam eden YBY Woods, sevilen sanatçı Cem Adrian’ı gökyüzünün altında sevenleriyle buluşturuyor. 16 Haziran Cuma günü 15.00’te eğlenceli aktiviteler ile kapılarını açacak olan YBY Woods, Kemerburgaz Kent Ormanı’nın eşsiz havasında müzikseverlere unutulmaz bir gün yaşatacak. Keyifli aktiviteleri ve konseri bir arada sunan biletlere Biletix, biletinial ve bubilet platformlarından ulaşılabiliyor.

Konserden festivale, tiyatrodan spora birçok kültür, sanat ve eğlence deneyimlerini bir arada yaşatmaya odaklanan YBY Woods, müzikseverlerin heyecanla beklediği konserlerine tüm hızıyla devam ediyor. 16 Haziran Cuma günü 15:00’ten itibaren kapılarını birbirinden eğlenceli aktivitelerle açacak olan YBY Woods; Kemerburgaz Kent Ormanı’nda, gökyüzünün altında, İstanbul’un en büyük sahnesinde sevilen sanatçı Cem Adrian’ı ağırlıyor.

Büyük ilgiyle beklenen YBY Woods Cem Adrian konseri, unutulmaz bir müzik şölenine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 20.30’da başlayacak olan konseri için biletler Biletix, biletinial ve bubilet platformlarında satışa sunuldu. 

Yaşadıkları deneyimin insanları ve insanların içinde bulundukları toplulukları pozitif biçimde dönüştürdüğüne inanan YBY Woods; gökyüzünün altında, ormanın içinde eşsiz konser deneyimleri yaratmaya devam ediyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Yıldız Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *