Beşiktaş JK ve Tüpraş gelecek için enerjilerini birleştirdi

besiktas-jk-ve-tupras-gelecek-icin-enerjilerini-birlestirdi.jpg

besiktas-jk-ve-tupras-gelecek-icin-enerjilerini-birlestirdi.jpg

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi: “Stat isim sponsorumuz Tüpraş oldu. Gerçekleştirilen iş birliğimiz kapsamında stadımızın adı üç yıl süreyle ‘Tüpraş Stadyumu’ olacak”.

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş JK’nın her türlü haklarını en üst düzeyde koruyacak bir marka ve anlaşma için son derece ince eleyip, sık dokuduklarını belirterek; “Bir kısmı gerçek, bir kısmı gerçek dışı şekilde basına yansıdığı gibi, stat isim sponsorluğumuz için bazı markalarla görüşmeler gerçekleştirdik ve hem sunduğu maddi koşullar hem de itibar açısından, Ülkemizin sanayi devi Tüpraş’la anlaştık. Kısacası Ülkemizin farklı alanlarındaki iki milli devinin iş birliğidir bu60 seneyi aşan bir süredir Beşiktaş’a destek veren, Beşiktaş’ın abisi Koç Holding Şeref Başkanı Sayın Rahmi Koç ve Koç Grubu ailesine bu sponsorluk için özel olarak teşekkür etmek istiyorum. Beşiktaşlılar’ın desteğiyle gerçekleşmiş bir sponsorluktur bu; Beşiktaşlıların, Beşiktaş JK’ya desteğidir bu. Yönetim Kurulu olarak telaştan uzak ve sabırlı davranışımızın sonucunu görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğumuzu yinelemek istiyorum. Anlaşmamızın her iki kuruma ve tüm camiamıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Sporun geniş kitleleri bir araya getiren çok önemli bir platform olduğunun altını çizen Tüpraş Genel Müdürü İbrahim Yelmenoğlu, “Türkiye’nin en büyük sanayi şirketi olarak Beşiktaş JK’yı stadyum isim sponsoru olarak desteklemekten büyük heyecan ve gurur duyuyoruz. İş birliğimizin, ‘Enerjimiz Geleceğe’ sloganımızla desteklediğimiz sürdürülebilirlik stratejimizin ve bu kapsamda attığımız adımların geniş kitlelere ulaşmasında büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Tüpraş olarak bizi aynı enerji etrafında buluşturan bu güzel iş birliğinin Ülkemize ve Türk sporuna hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 120 yıllık tarihiyle Ülkemizin en köklü spor kulüplerinden biri olan Beşiktaş JKBeşiktaş Stadı isim sponsorluğu konusunda, Ülkemizin en büyük sanayi şirketi Tüpraş ile anlaştı. Gerçekleştirilen iş birliği kapsamında Beşiktaş Stadyumu’nun adının 3 yıl süreyle “Tüpraş Stadyumu” olacağı belirtildi. Anlaşmayla ilgili Beşiktaş Stadyumu’nda yapılan basın toplantısına, Beşiktaş JK Başkanı Ahmet Nur Çebi, Koç Holding Enerji Grubu Başkanı Yağız Eyüboğlu, Tüpraş Genel Müdürü İbrahim Yelmenoğlu ve Beşiktaş Yönetim Kurulu üyeleriyle, Tüpraş ve Beşiktaş JK yöneticileri katıldı.

Çebi: “Bu iş birliği, Ülkemizin farklı alanlarındaki iki milli devinin iş birliğidir. Sayın Rahmi Koç ve Koç Grubu ailesine özel olarak teşekkür ediyorum.” 

Gerçekleşen basın toplantısında Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş JK’nın her türlü haklarını en üst düzeyde koruyacak bir marka ve anlaşma için son derece ince eleyip, sık dokuduklarını belirterek; “Bir kısmı gerçek bir kısmı gerçek dışı şekilde basına yansıdığı gibi, stat isim sponsorluğumuz için bazı markalarla görüşmeler gerçekleştirdik ve hem sunduğu maddi koşullar hem de itibar açısından, Ülkemizin sanayi devi Tüpraş’la anlaştık. Kısacası Ülkemizin farklı alanlarındaki iki milli devinin iş birliğidir bu. 60 seneyi aşan bir süredir Beşiktaş’a destek veren, Beşiktaş’ın abisi Koç Holding Şeref Başkanı Sayın Rahmi Koç ve Koç Grubu ailesine özel olarak teşekkür etmek istiyorum. Beşiktaşlıların desteğiyle gerçekleşmiş bir sponsorluktur bu; Beşiktaşlıların, Beşiktaş JK’ya desteğidir bu” dedi. 

Bu zamana kadar gösterdikleri sabrın karşılığını alacaklarına, ilk günden beri emin olduklarını belirten Çebi, sözlerine şöyle devam etti: “Stat sponsorluğu konusunda bugüne kadar görüştüğümüz tüm kurumlara, camiamız adına içten teşekkürlerimi sunuyorum. Beşiktaş JK olarak, tüm sponsorluklarımız konusunda tek kriterimizin maddi kazanç olmadığı bilinir. Kurumsal itibar ve kurumsal kültür uyumu da önem verdiğimiz kriterler arasındadır ama büyük bir mutlulukla vurgulamak isterim ki; Tüpraş ile maddi açıdan da son derece doyurucu bir anlaşma imzaladık. Yönetim Kurulu olarak telaştan uzak ve sabırlı davranışımızın sonucunu görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğumuzu yinelemek istiyorum. Anlaşmamızın her iki kuruma ve tüm camiamıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.  

 

‘Enerjimiz Geleceğe’… 

Sporun geniş kitleleri bir araya getiren çok önemli bir toplumsal platform olması nedeniyle bu alandaki desteklerini sürdürdüklerini dile getiren Tüpraş Genel Müdürü İbrahim Yelmenoğlu, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Türkiye’nin en büyük sanayi şirketi olarak, Beşiktaş JK’yı stadyum isim sponsoru olarak desteklemekten büyük heyecan ve gurur duyuyoruz. İş birliğimizin, ‘Enerjimiz Geleceğe’ sloganımızla desteklediğimiz sürdürülebilirlik stratejimizin ve bu kapsamda attığımız adımların geniş kitlelere ulaşmasında büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Tüpraş olarak bizi aynı enerji etrafında buluşturan bu güzel iş birliğinin Ülkemize ve Türk sporuna hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum”.

Eğitimden sağlığa, kültür sanattan, spora kadar Ülkemizin ilerlemesine katkıda bulunmak amacıyla birçok alanda önemli projeleri hayata geçiriyoruz. 

Tüpraş’ın, Türkiye’nin temiz enerji dönüşümüne de yön verecek, geleceğin enerji kaynakları üzerine kurulu Stratejik Dönüşüm Planı ve 2050 Karbon Nötr hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerlediğini hatırlatan Yelmenoğlu şöyle devam etti: “Ülkemizin enerji ihtiyacını kesintisiz sağlarken, geleceğin enerjisini üretmeye odaklı yeni iş alanlarımıza yönelik olarak tüm gücümüzle çalışıyoruz. 60 yılı aşkın köklü birikimimizden aldığımız güçle yarının Tüpraş’ını sürdürülebilir temeller üzerine inşa etmeyi taahhüt ettik. Gelecek nesillere karşı üstlendiğimiz sorumlulukla, tüm bu çalışmalarımızın daha geniş kitlelerce bilinir hale gelmesi bizler için son derece önemli. Beşiktaş JK ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğinin bu yönde büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Toplumsal gelişimin sadece ekonomik gelişme ile sağlanamayacağı; eğitimden sağlığa, kültür sanattan, spora kadar sosyal hayatımızın her alanında gelişmemiz gerektiğinin bilinciyle hareket ediyoruz. Ülkemizin ilerlemesine katkıda bulunmak amacıyla birçok alanda önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Spor, özellikle de futbol, sürdürülebilirlik amaçlarının toplumun her kesiminde farkındalık oluşturması açısından çok önemli bir platform. Beşiktaş JK ile de bu kapsamda pek çok çalışma yürütmek arzusu içindeyiz. Ülkemizin ve destek verdiğimiz tüm sporcularımızın ulaşacağı sportif başarılarla büyük mutluluk duyacağız.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Exit mobile version