Başarısız Bi’şeyler Etkinliği 26 Mayıs’ta!

Bi’Şey Psikoloji organizasyonuyla gerçekleştirilecek olan ve bu yıl 4.’sü düzenlenen Başarısız Bi’Şeyler Etkinliği için geri sayım başladı!

Bu sene dördüncüsü düzenlenecek olan ve alanında uzman isimlerin bilgi ve deneyim paylaşımında bulunacağı Başarısız Bi’Şeyler etkinliği, 26 Mayıs Pazar günü Bi’Şey Psikoloji organizasyonuyla Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Başarısız Bi’Şeyler Etkinliği

Genç bir oluşum olan ve öğrenci yanlısı etkinlik, proje ve faaliyetleriyle tanınan Bi’şey Psikoloji tarafından hazırlanan bir konsept olan Başarısız Bi’Şeyler etkinliği 26 Mayıs 2024 tarihinde İstanbul’daki Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Alanında uzman birçok ismin sahneye çıkıp konuşma yapacağı etkinlik aynı zamanda güzel bir amaca da hizmet ediyor. Buna göre; Başarısız Bi’Şeyler etkinliğine katılmak için bilet alan katılımcılar UCİM’e de katkı sağlayacak. Etkinlik ücretinin bir kısmının bağışlanacağı UCİM; çocukların sağlıklı yetişmesini sağlamak, çocukları her tür duygusal, fiziksel ve cinsel istismar ile her türlü ihmalden korumak, bu olayların yaşanmasının önüne geçmek amacıyla yola çıkan ve kar amacı gütmeyen bir kuruluş.

Etkinlik Programı

Birbirinden değerli konuşmacıların yer aldığı etkinlik programı belli oldu! Branding Türkiye’nin İletişim Sponsoru olduğu 4. Başarısız Bi’Şeyler Etkinliği‘nin program akışı şöyle;

09.30-10.30 Kayıt

10.30-10.45 Açılış Konuşması

10.50-11.30 Evren Tüfekçi: Farkındalık Bulaşıcıdır!

11.30-11.45 Mola

11.45-12.25 Alaz Han Canbolat: Maslow Piramidi’nin Tepesinden Düşmek

12.25-13.25 Öğle Arası- Brunch

13.25-14.05 Duygu Buğa: Dramlar ve Beklenmedik Sürprizler, Hayatın Sahnesinden Anılar

14.05-14.20 Mola

14.20-15.00 Veronika İlayda Demir: Her Şeyden Biraz Bir Ben Yaratmak

15.00-15.15 Mola

15.15-15.55 Emre Nalbantoğlu: 39 Yaşında Konulan DEHB Teşhisim ve Öncesinde Olanlar

15.55-16.15 Kapanış Konuşması

Kapanış konuşması sonrası sponsor çekilişi yapılacak olan etkinlik süreci boyunca etkin ve hızlı iletişim için ve katılımcıların soru ve taleplerine anlık yanıt verebilmek adına bir WhatsApp Grubu oluşturulduğu açıklandı. 4. Başarısız Bi’Şeyler Etkinliği‘ne kaydolmak ve birbirinden değerli konuşmacıları bizzat dinleme fırsatını deneyimlemek için aşağıdaki butona tıklayıp kayıt formuna erişebilirsiniz.

BİLGİ VE KAYIT https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdvksBDmN3W_SjbdqWDiPWVJU2F2DpdOjLHsiVOSjeav0qXRA/viewform

Sosyal sorumluluk projelerini destekleyen bir kurumsal misyona sahip olan Startup Gazetesi ve Haber Galerisi olarak “Başarısız Bi’şeyler Etkinliği”ni destekliyoruz.

Bi’Şey Psikoloji Hakkında

Genç bir oluşum olan Bi’Şey Psikoloji, Psikolog Yusuf Karataş tarafından kurulmuş, tamamıyla öğrenci yanlısı olup bütün fikirlere objektif yaklaşan ve gelişmekte olan aktif bir topluluktur. Bu topluluk, alanında uzman kişiler ile öğretici ve faydalı konulara ilgisi olan katılımcılar arasında bir köprü görevi görmektedir. Öğrencilerin/psikoloji alanına ilgi duyan kimselerin kendilerini geliştirmelerini ve hayata farklı pencerelerden bakabilme yetisine sahip olmalarını amaçlar. tüm bunları yaparken önceliği etik kurallardır. Etik ihlalden kaçınarak doğru bilgiyi temel alır.

 

Exit mobile version