«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Ayvalık’ta Cumhuriyetin 99. Yıldönümü Coşkusu

Ayvalık’ta Cumhuriyetin 99. Yıldönümü Coşkusu

ayvalikta-cumhuriyetin-99-yildonumu-coskusu.jpg

Ayvalık’ta, Cumhuriyetin 99’nci kuruluş yıl dönümü, Hüsnü Uğural Stadı’nı dolduran binlerce Ayvalıklı tarafından ilk günkü gibi aynı coşku ve heyecanla kutlandı.

 

Cadde ve sokaklar ay-yıldızlı bayrak ve Atatürk posterleriyle donatıldı. 28 Ekim günü Cumhuriyet’e Bağlılık yürüyüşüyle başlayan etkinlikler, Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreniyle devam etti. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Hüsnü Uğural Stadyumu’nda düzenlenen törenle coşku doruğa ulaştı. Ayvalık Belediyesi, kenti boydan boya geçen Atatürk Caddesi, Talatpaşa Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı büyük bayram için hazırladı. Ayvalık Belediyesi gezici bandosu gün boyu mahalleleri dolaşarak marşlar çaldı.

Ayvalık Hüsnü Uğural Stadı’nda gerçekleştirilen törende Ayvalık Kaymakamı Hasan Yaman, Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in yanı sıra ilçe protokolü ve vatandaşlar Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı, coşkuya ortak oldu. Cumhuriyet Bayramı coşkusu Ayvalık’ta sokaklardan meydanlara, salonlardan stadyumlara kadar, ilçenin her noktasında doyasıya yaşandı.

Ayvalık’ta Cumhuriyet Bayramı törenleri; akşam saatlerinde fener alayı ve gelenekselleşen Kırsal Mahallelerarasında Cumhuriyet Kupası final maçı ve kupa töreniyle kutlamalar son bulacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Yıldız Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *