«
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji
  3. Apex Legends'a Shadow Society Etkinliği Geliyor!

Apex Legends'a Shadow Society Etkinliği Geliyor!

apex-legendsa-shadow-society-etkinligi-geliyor.jpg

Electronic Arts ve Respawn tarafından yapılan açıklamayla, 26 Mart – 16 Nisan arası gerçekleşecek olan Apex Legends Shadow Society Etkinliği’nin detayları belli oldu.

Yeni Lockdown Sınırlı Süreli Mod, 36 tane nefes kesen kozmetik eşya, “Cobalt Katar” adındaki Apex Artifact’i ve daha fazlasıyla birlikte gelecek olan heyecan verici etkinlik, oyuncuları tehlikeli ve karanlık temalı bir dünyaya davet ediyor.

Apex Legends Shadow Society Etkinliği’nin aksiyon dolu fragmanı için bu adresi, etkinlik detayları içinse bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

  • Yeni Lockdown Sınırlı Süreli Mod: Dört kişilik takımların, dar ve kaos dolu bir haritada hedefleri ele geçireceği ve tutmaya çabalayacağı bu oyun modunda oyuncular üstünlük kurmak için bölgelerin korumasını sağlamaya çalışacaklar.

  • 36 Adet Kozmetik Eşya ve Ödül Mağazası: Etkinlik boyunca oyuncular Ödül Mağazasındaki eşyalar için “Reputation” kazanıp 36 farklı etkinlik eşyasına sahip olacaklar ve her açılan öge ile Aşama Ödüllerine bir adım daha yaklaşacaklar

  • Yeni Apex Artifact’ler: Herhangi bir modda, herhangi bir Legend’ın kullanabildiği Mythic Yakın Menzilli kozmetik bir eşya olan “Cobalt Katar” ile oyuncular farklarını ortaya koyacaklar. Oyuncular, etkinlik sona ermeden önce 36 sınırlı süreli eşyanın tamamını toplarsa Final Aşaması ödülü olarak Apex Artifact ölüm kutusu efekti elde edebilecekler.

Apex Legends: Breakout PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, EA app ve Steam ile PC’de mevcut. Apex Legends hakkında daha fazla haber için oyunun resmi X, Instagram, TikTok ve YouTube hesaplarına göz atabilir ve son güncellemeler için playapex adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Yıldız Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *