«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. Abdi İbrahim'de Üst Düzey Atama

Abdi İbrahim'de Üst Düzey Atama

abdi-ibrahimde-ust-duzey-atama.jpg

Türk ilaç sektörünün lideri Abdi İbrahim’de 2021’den bu yana Genel Tedaviler Grup Direktörü olarak görev yapan ve ilaç sektöründe 30 yılı aşkın deneyime sahip olan 

Figen Bilgen, Reçeteli Ürünler Pazarlama ve Satış Grup Başkanı olarak atandı.

 

 

Türkiye’nin iyileştiren gücü Abdi İbrahim, yüksek deneyime sahip kadrosunu güçlendirmeye ve sektörde her geçen gün hız kesmeden büyümeye devam ediyor. Şirket faaliyetlerinin kalbinde yer alan Reçeteli Ürünler Pazarlama ve Satış Grup Başkanlığı görevine, 2021’den bu yana Abdi İbrahim bünyesinde Genel Tedaviler Grup Direktörü olarak görev yapan Figen Bilgen getirildi.

 

Sektörde 30 yıla varan deneyim

 

İlaç sektöründe 30 yılı aşkın deneyim ve birikime sahip olan Bilgen, lisans öğrenimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamladı. İş hayatına Pfizer’de başlayan Bilgen, aynı şirkette farklı yöneticilik pozisyonlarında uzun süre görev aldı. Sonrasında sırasıyla Sanofi’de Diyabet Satış ve Pazarlama Direktörü, MSD’de İş Operasyonları Direktörü, Sandoz’da Pazarlama ve Satış Direktörü ve Abbott’ta Kardiyovasküler İş Birimi Direktörü olarak görev yaptı. Abdi İbrahim ailesine 2017 yılında Pazarlama ve Satış Direktörü olarak katılan Figen Bilgen, 2021’den bu yana Genel Tedaviler Grup Direktörü olarak görev yapıyordu. 

 

Kapsayıcılık anlayışı ve insana yatırımın teyidi

 

Abdi İbrahim, reçeteli ürünler alanında sadece ürünleriyle değil insan kalitesi ve yönetici kadrosuna yaptığı yatırımlarla da fark yaratıyor. Şirket, gelecek hedeflerine yürürken, insana saygılı, kapsayıcı, etik ve sorumlu bir yaklaşımla hareket etmeye özen gösteriyor. Lider takımını Abdi İbrahim bünyesinde sorumluluk üstlenmiş yöneticileri kilit rollere getirerek güçlendiren şirket; son atamayla Abdi İbrahim’in sektörün en iyi lider kadrosuna sahip olma iddiasını bir kez daha teyit etmiş oldu. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Yıldız Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *