«
  1. Anasayfa
  2. Eğitim
  3. 2 milyon TL’den fazla bağış toplayan TEGV 6 bin 766 çocuğa ulaşarak tüm zamanların rekorunu kırdı

2 milyon TL’den fazla bağış toplayan TEGV 6 bin 766 çocuğa ulaşarak tüm zamanların rekorunu kırdı

2-milyon-tlden-fazla-bagis-toplayan-tegv-6-bin-766-cocuga-ulasarak-tum-zamanlarin-rekorunu-kirdi.jpg

TEGV, İstanbul Maratonu kapsamında düzenlediği kampanyayla kendi rekorunu kırdı

 

Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), N Kolay 44. İstanbul Maratonu kapsamında başlattığı kampanyada 2.029.855TL bağış toplayarak yeni bir rekora imza attı. 

 

27 yılda 95 bin gönüllüsünün desteğiyle 3 milyondan fazla çocuğa nitelikli eğitim desteği sağlayan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), “Bir Çocuk Değişsin, Türkiye Gelişsin” kampanyası ile yer aldığı N Kolay 44. İstanbul Maratonu’nu başarıyla tamamladı. TEGV Mütevelli Heyeti Üyesi Renay Onur, Yönetim Kurulu Üyelerinden Alp Öğücü, Begüm Mutuş, Elif Dilmen, Meltem Bakiler Şahin ile TEGV İstanbul etkinlik noktaları, çok sayıda genel müdürlük çalışanı ve çok sayıda kurumun katılımı ile toplamda 778 koşucunun katıldığı maratonda, TEGV, 7.415 bağışçının desteği ile 2 milyon 29 bin 855 TL bağış topladı. 

 

TEGV, 2 milyon TL’lik bağışla kendi rekorunu kırdı

14 yıldır yardımseverlik koşularıyla kampanyalar oluşturan ve çocuklar için bağış toplayan TEGV, toplanan bu bağış rakamıyla kendi rekorunu kırarak, tüm yılların en yüksek bağış oranına ulaştı. Kampanyada toplanan bağışlarla 6 bin 766 çocuk daha kodlamadan tasarım ve beceri atölyelerine, bilimden İngilizceye kadar nitelikli eğitim desteği alarak, birçok etkinlikle tanışma ve daha güzel bir geleceğe hazırlanma fırsatı bulacak. TEGV adına koşan tüm koşucularımıza, kampanyamıza destek olan tüm bağışçılarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Yıldız Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *