«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. 18. BeautyEurasia 100 Ülkeden 650'ye Yakın Satın Alma Heyetini İstanbul'a Getiriyor

18. BeautyEurasia 100 Ülkeden 650'ye Yakın Satın Alma Heyetini İstanbul'a Getiriyor

18-beautyeurasia-100-ulkeden-650ye-yakin-satin-alma-heyetini-istanbula-getiriyor.jpg

18. Uluslararası Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarı – BeautyEurasia 15-17 Haziran 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. Fuar, dünyanın dört bir yanından binlerce katılımcıya ev sahipliği yapacak.

Türkiye ve Avrasya’nın en büyük kozmetik fuarlarından olan BeautyEurasia, 15-17 Haziran 2023 yılında da yerli katılımcılar ile yabancı alıcıları buluşturmak için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. 18’incisi düzenlenecek olan BeautyEurasia-Uluslararası Kozmetik, Güzellik ve Kuaför Fuarı, lider sektör ve iş birliği platformu olma özelliğini taşıyor.

Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörleri için fuarlar düzenleyen ICA Events tarafından organize edilen ve Avrasya pazarına açılan en önemli kapılardan biri olan, dünyanın dört bir yanındaki üretici ve tedarikçilerin ürün, hizmet ve teknolojilerini bir araya getirdiği BeautyEurasia’da, 3 gün boyunca yerli ve yabancı ziyaretçilerin ağırlanması için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 

BeautyEurasia, Türkiye’de kozmetik ve güzellik sektörüne dair ürün ve hizmetlerin sergilendiği, sektörün kalbinin attığı bir organizasyon olarak yoluna devam ediyor. Her yıl İstanbul’da düzenlenen fuar, dünyanın dört bir yanından binlerce profesyonel katılımcıyı ağırlıyor. ICA Events, yerli katılımcıları ve yabancı alıcıları bir araya getirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Fuara Yabancı Alım Heyeti İlgisi Üst Düzeyde

Türkiye ve Avrasya’nın lider sektör ve iş birliği platformu olan BeautyEurasia, 100 ülkeden 650’ye yakın  VIP satın almacıyı ağırlamak için hazırlanıyor.  Fuara, Orta Doğu, Afrika, Kuzey ve Güney Amerika, Çin ve Avrupa pazarlarında faaliyet gösteren çok uluslu şirketlerin katılması bekleniyor. Fransa, İtalya, Mısır, Brezilya, Yunanistan, İran, Sırbistan’ın da dahil olduğu 40 ülkeden 500’e yakın firma katılım sağlamayı planlıyor. 2023 yılı için planlanan katılımcı ülke pavilyonları ise İtalya, Güney Afrika, Bulgaristan, Mısır, İran, Kore, Çin, Tayvan, Tayland ve Rusya olması bekleniyor. Fuarda katılımcılara ayrılan yerlerin %90’ı dolu olmakla birlikte fuara her sene olduğu gibi ilgi artarak sürüyor. 

BeautyEurasia fuarı ayrıca sektördeki küresel ve bölgesel gelişim alanlarının tartışılmasını ve bilgi alışverişinin sağlanmasını amaçlıyor. Fuar süresince gerçekleştirilecek etkinlikler ile yeni fikir ve ürünlerin tanıtımına da olanak sağlanıyor.  

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Yıldız Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *