«
  1. Anasayfa
  2. Spor
  3. Vezirköprü’de Görkemli Sezon Açılışı

Vezirköprü’de Görkemli Sezon Açılışı

vezirkoprude-gorkemli-sezon-acilisi.jpg

Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Vezirköprü Kaymakamlığı, Vezirköprü Belediyesi, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından desteklenen ve Peli Parke ana sponsorluğunda, Fişekçi Orman Ürünleri, Harun AVM, Caris, Koçoğulları ve Güven Isı katkıları ile düzenlenen organizasyon 12 Mayıs günü Vezirköprü İncesu yarış alanında düzenlenen ödül töreni ile sona erdi.

Yarışın genel klasman ikinciliği ve sınıf 3 birinciliğini Hasan Armutçu-Mustafa Burak Baydede ekibi kazanırken, genel klasman üçüncülüğünü ise eşit puanla Ergün Çirkin-Kaan Karaağaç ve Sınıf 2 birincisi Şehmuz Oğuz-Harun Ulusoy ekipleri paylaştı. Samsunlu sporseverlerin büyük ilgi gösterdiği organizasyonun Sınıf 4 birincisi ise Ebubekir Uysal-Ali Budak ekibi oldu.

Dereceye giren sporcular, ödüllerini Samsun Valisi Orhan Tavlı, Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, Vezirköprü Belediye Başkanı Av. Murat Gül, Samsun İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Mustafa Koçyiğit, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Cemal Almaz ile Peli Parke yetkilisi Tuncer Üstündağ’dan aldılar.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Yıldız Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *