«
  1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Marmara İşletme Kulübü, Son Zirveye Ev Sahipliği Yaptı

Marmara İşletme Kulübü, Son Zirveye Ev Sahipliği Yaptı

Marmara İşletme Kulübü, Son Zirveye Ev Sahipliği Yaptı

Marmara İşletme Kulübü’nün düzenlediği CMY (Companies Meet Youth) zirvesi, 6-7 Mayıs tarihlerinde büyük bir katılım ile gerçekleşti. Marmara İşletme Kulübü, Son Zirveye Ev Sahipliği Yaptı! Zirvenin 6 Mayıs’taki konuşmacıları sırasıyla: Deloitte Partner/BPS İlke İlter, Director Audit Gökhan Yalçın, Tavuk Dünyası CMO Ceylan Özmen, Continental HR Operations & TMOD Manager Selin Demiralay, Otokoç Otomotiv Caravan Leader Çağla Abacı, Caravan Leader Burcu Sağlam, Mercedes Sales Manager Serdar Köseoğlu, Getmobil CEO Mehmet Uygun ve Content Creator Umutcan Deniz İlyasoğlu oldu.

İlk gün büyük bir heyecan ile başlayan zirve, ikinci gün de aynı heyecanını korudu. Zirvenin 7 Mayıs’taki konuşmacıları sırasıyla şunlardı: Biotrend Business Development Manager Ogün Ulugöl, Evyap Employee Experience Director Mevlüt Yıkılmaz, Titanic Luxury Collection General Manager Mert Aygün, Guess Human Resources Director Serkan Kandemir, Apaz Group CMO Semih Dadaş, Astrazeneca Product Manager Gamze Gülkan Ersoy ve Content Creator Mertcan Bahar oldu.

Marmara İşletme Kulübü, Son Zirveye Ev Sahipliği Yaptı

Zirve, iş dünyasının önde gelen isimlerini ve influencerları bir araya getirerek değerli bilgi ve deneyim paylaşımlarına olanak sağladı. Katılımcılar, sektörel gelişmeleri ve gelecek trendlerini paylaşarak, iş dünyasında başarıya giden yolda önemli ipuçlarını paylaştılar.

Katılımcılarının yanında zirve, sponsorlarıyla da dikkatleri üzerine çekti. Sektörün önde gelen markaları sponsor olarak zirvede yerlerini aldılar.

Ana sponsor olarak Evyap markası destek olurken, platin sponsorlar arasında Getmobil, BioTrend ve Lee Wrangler markaları bulunuyordu.

Gümüş sponsorlar arasında ise Tavuk Dünyası, Baydöner, Bursa İshakBey, Pide by Pide, Apaz Group, AstraZeneca, Continental, Deloitte, Titanic Luxury Collection Bodrum, GUESS, Otokoç Otomotiv ve Mercedes-Benz Otomotiv gibi markalar vardı.

Çekiliş sponsorları arasında HOP, Kokoma, Getmobil, Gorkito ve TheNewLab markaları yer alırken, fuaye ve stant sponsorları arasında Pin Drinks, HardLine Nutrition, GUESS, Gorkito, Kotex, Şölen, Bestseller, Oxford Coffee House, Sıla 1 Mersin Tantuni, Sıla 5 Mersin Tantuni, Roven, Evyap ve PapasGusto gibi markalar destek verdiler.

Medya sponsorları ise Branding Türkiye, Haber GalerisiStartup Gazetesi ve Öğrenci Kariyer markalarıydı.

Katılımcılarına zengin bir bilgi deneyimi sunan zirve konuşmacıları ve sponsorlarıyla göz kamaştırdı. İki gün boyunca devam eden program, fuaye alanındaki hediyeler ve çekilişlerle katılımcıları keyiflendirdi; aralarında iPhone 11 bulunan çekiliş özellikle dikkat çekti. Zirve, başarılı bir şekilde sona erdi. Konuşmacılar ve katılımcılar, kazandıkları bilgi ve deneyimlerle geleceğe daha olumlu bir bakış açısıyla ayrıldılar.

Bir Cevap Yaz

Haber Yıldız Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *