«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. Kalekim’den 6.Mardin Bienali’ne destek

Kalekim’den 6.Mardin Bienali’ne destek

kalekimden-6-mardin-bienaline-destek.jpg

10 Mayıs-10 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleşecek Bienal; göç, iklim krizi ve günümüz dünyasının can alıcı problemlerine sanatın diliyle ‘Uzaklara Bakmak’ başlığıyla Mardin’in farklı mekânlarında görülebilecek.

Türkiye’nin kültür mirası olarak tarihiyle, mimarisiyle, eşsiz eserleriyle öne çıkan Mardin’de gerçekleştirilecek 6. Mardin Bienali’ne verdikleri destekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kalekim Genel Müdürü Murat Gönültaş, “Kale Grubu 66 yıldır üretimden tasarıma kadar attığı her adımda daha iyi bir dünya ve daha iyi bir gelecek için çalışmaktadır. Bu anlayış doğrultusunda; sürdürülebilir değer yaratma hedefi ile “İyi Bak Dünyana” hareketi başlatılmıştır. Grubumuzun başlatmış olduğu İyi Bak Dünyana hareketi Kalekim’e ışık tutmakta ve sürdürülebilir bir gelecek yaratmak adına yolunu aydınlatmaktadır.

Biz de faaliyet gösterdiğimiz her alanda ekonomik, sosyal ve çevresel açıdan ortak değer üretmek amacıyla çalışıyoruz. Yerel kalkınma ve sosyal fayda yaratmaya odaklanmakta ve bu temel yaklaşım doğrultusunda, pozitif etki yaratan döngüsel projelere yatırım yapmaya her zaman öncelik ve değer vermekteyiz. 

Mardin Bienali gibi sanata rehberlik eden, tarihe, mimariye, geleceğe değer katan projeleri desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Haber Yıldız Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *